ילדים

ילדים

אני לא יודעת האם עשו את הסקר הזה או לא אז 1. כמה ילדים יש לכם? 2. בני כמה? 3.מה המין שלהם? 4. מה היה השיקול שלכם האם להביא עוד ילדים או לחכות אם פן הכוח הנפשי והפיזי והכלכלי מהווים שיקול בעינכם? אני אתתחיל שלושה בנים בן ארבע וחצי השני בן שנתיים ועשר השלישי בן עשרה חודשים

עונה../images/Emo13.gif

1. יש לנו ילדה אחת (ועוד אחד\אחת בבטן) 2. בת כמעט שנה 3.

עונה

יש לנו בן (4 וחצי) ובת (שנתיים וחצי) בינתיים. שיקולים? רוצים משפחה גדולה ובריאה עם אמא חזקה בעז"ה. אז הנקות ארוכות טווח וכח נפשי מהווים שיקול מכריע במשך הדחיות (הכל עפ"י היתר רב, כמובן). שיקולים כלכליים לא נספרים אצלנו בינתיים. מקווה שלא יהוו שיקול אף פעם... אהבתי ת'רעיון של הסקר

פנינית13

New member
גם אני עונה

3 ילדים . בן 12 בת 11 ובת11 חודשים.ההפרש הגדול בגילאים בא לא מתוך בחירה הכל מאיתו יתברך .גם במצב הכלכלי הקשה ביותר לא היה שיקול לא להביא ילדים.אבל ככל הנראה הגוף יודע ומבין שבתנאים כאלה זה לא רצוי וההוכחה היא שרק המצב הפיננסי השתפר אז נולדה הקטנה בלי טיפולים(למרות שהיו טיפולים לפני)ילדים זה שמחה ואור לבית . למה להתקמצן?

S T

New member
אצטרף גם אני

1. אחד 2. עוד חודש בן שנתיים 4. בהחלט יש שיקול. הן כלכלי (המצב על הפנים) והן שיקול אישי. אני מאוד רוצה להשקיע בו ולתת לו 'זמן אמא' וברגע שיש אחים נוספים 'זמן האמא' קטן כי הוא מתחלק במספר האחים. (יש פחות זמן שרק אתה עם אמא שלך עושים משהו יחד). לדעתי אפשר לחשוב על עוד אחד ברגע שהקודם סיים להגמל מחיתולים (השלב האחרון שנותר לנו לעבוד אחרי שניגמלנו שכל השאר (חלב אם, בקבוק, מוצץ). ברגע שמערבבים זה מבלבל את הילד והגמילה מסתבכת. כמו כן, אני מאוד מתחברת למה שבשורות אמרה שגם הכוח הנפשי של האמא. לוקח קצת זמן עד שחוזרים לעצמך ואני מאוד הרגשתי שהייתי צריכה את זה: לחזור לעצמי, לגוף שלי, לבגדים שלי, לקבל את הגוף שלי חזרה אחרי שחלקתי אותו עם המתוק 9חודשים ואח"כ ההנקות... בקיצור שנתיים זה בדיוק הזמן שהיה דרוש לי כדי לחזור לעצמי וכעת אני מוכנה לעוד אחד. אבל אני לא מתווכחת עם אף אחת - כל אחת עם הקצב שלה (יש לי חברה שאחרי שילדה את הבכור שלה אמרה שהיא נורא מתגעגעת להרגשה שיש לה תינוק בבטן ובעיקר לבעיטות הקטנות שלו מבפנים)

שרונס21

New member
אחלה סקר.. בכל מה שקשור לילדים...

1. יש לי שני ילדים. 2. הבכורה בת 4 וחדשיים. השני בן שנתיים. 3. בת ובן. 4. כרגע, אנחנו בהפסקה. השיקול הוא נפשי וגם פיזי. אני מסוג האנשים שכל דבר קטן מוציא אותי מדעתי. אני חייבת שהבית יתקתק, שהילדים יראו טוב. אין אצלי חפופים, אז הכל נעשה קשה יותר. הלואי והייתי יודעת להבליג ולהעלים עין...
שה' יתן כח וסבלנות לגדל את מה שהביא לנו.

nokia 2008

New member
אז תורי

1 יש לי 3 2 הבכורה בת 7 השניה בת 5 בסוף החודש הבא תהיה בת 5 והשלישית בת 3 3 ויש לי 3 מתוקות נסיכות 4 וגם אני כרגע בהפסקה ואצלי זה יותר מהיבט המצב הנפשי וקשים בנישואים ומעדיפה לחכות ולראות מה יהיה ואני גם חיבת שהכל יתקתק והילדים יראו טוב

חגיתל2

New member
עונה גם

5 ילדים ב"ה. בת 8 בן 5.5 בת 4.5 בן 3 בן שנה וחצי. שני הראשונים לקחו קצת זמן אח"כ לא יכולתי לחשוב על הפסקה. בן הרביעי לחמישי הפסקה שלא החזיקה הרבה זמן מעמד ועשיו עוד הפסקה. השיקול לא כלכלי בכלל, קשה לי מאד בהריונות ואני בד"כ בשמירה, זה רגע השיקול היחיד שלי.

למעלה