ילדים...

קרני

New member
ילדים...

קניות לחג, כפי שרבים ציינו בפורומים שונים, היא תענוג די גדול... (אני חושבת שזה תענוג באופן כללי, אבל עכשיו יש לי גם הצדקה... :)) אז אדי, הטוסטוס החתיך שלי, ואני לאחר התייעצות קלה, החלטנו להופיע באחד מהקניונים הגדולים יותר שיש, עמוס האנשים לעייפה... ואז התחיל הכל... באחת מחנויות הספרים קראה לי לרגע כריכה ירוקה וזועקת והתחננה שאכיר אותה: ``אבא ארך רגליים, נעים מאוד``... ``היי! מה נשמע?`` שאלתי בהתמוגגות והתרוממות רוח, שהרי הזכירה לי שהמהדורה הקודמת שיש לי בבית מעלה אבק מלפני שנים רבות, עוד בגיל ינקותא ;-) הייתה אחת האהובות עליי ביותר!! איזה אושר הציף אותי, עד שממש לקחתי את אחד הספרים ליד והתחלתי לדפדף... בשלב מסויים, כשהגעתי כבר לעמוד 68, המוכרת שאלה אם אני מתכוונת לקנות את הספר או...?! אז... קניתי... ובלי מתנות בלי עיניינים מיותרים, אדי ישר נשא אותי הבייתה. מי אי פעם קרא את ספר הילדים שאהב ביותר בהיותו בוגר?! אני! אבא ארך רגליים... והתמוגגתי מכל שניה... ואף לא הרגשתי נבוכה להחזיק בו ביד ולעצור את העולם ואחותו בגללו! נגלו אליי דברים שלא ראיתי כשקראתי בשקיקה את אותו הספר במהדורתו המאובקת. גו`די אבוט, היתומה בעלת העבר קורע הלב, נגלתה אליי כיצור מדהים ואצילי אף יותר מאי פעם. היכולת והרצון ללמוד ולהשכיל, להצליח, לצאת ממעגל הבינוניות, לוותר על מותרות, להסתפק במה שיש, לאהוב, לבלוע את העולם בסקרנות ותאווה בלתי מסופקים... הוקסמתי ממנה כפי שלא הקסמתי ממנה בעבר... אני עדיין יודעת שזה לא ממש פורום ספרות ושירה, אבל עוצמת ההתרגשות שלי ``מהתגלית`` הזאת הייתה חייבת לעלות לשידור, והבחירה הייתה כאן, בבית... :)) מאחלת לכולם את ההרגשה המדהימה הזאת שבלחיות ולגלות, כפי שג`ודי חוותה! מומלץ בחום לכל עובר אורך מזדמן שכבר עשה את קניות החג שלו, והוא לא ממהר לשום מקום ובדרך כלל לא נבוך מספרי ילדים... :)) יום טוב @ @ J U

למעלה