ילדים

מיטללל

New member
ילדים

בזמן האחרון אני תופסת את עצמי חושבת לפעמים על כמה כיף יהיה שיהיו לי ילדים משלי. אני לא מדברת על הזמן הקרוב מן הסתם.. אבל לפעמים כיף לי להפליג במחשבות. גם אצלכם זה ככה?
כמה ילדים אתם רוצים? בנים או בנות?

TheWhiteTigris

New member
אני רוצה ילדים בעתיד (הרחוק)

האמת היא שאני מקווה שאזכה ל 6 ילדים. עדיפות ליותר בנים, כי בן, אתה פשוט נותן לו אוכל וקורת גג, והוא כבר מגדל את עצמו.

כמעט25

New member
אוי את מדברת על שאיפת חיי

אני רוצה ילדים עפ"י כמות הכסף שתהייה לי.....בנים ובנות!!

3 ילדים.

2 בנות ובן. בסדר הזה: בן...3 שנים הבדל...בת...שנה...בת. אבל אתם יודעים אני לא נעול על משהו ספציפי.
.

אפים1000

New member
הנה מהחיים:

חמישה לפחות... והסדר הנכון לי... בת (כי בת ראשונה תהיה המודל הנפלא לאחיה) בן (כדי שהדודות לא יקשקשו איפה הבנים) בת (כדי לתת עדיפות בשנית למין המתאים) בן (כדי לאזן) בת (כי בת זקונים זה הכי כיף...)

twigy

New member
אני חושב שלהביא ילדים זה דפוק

אולי אחד בשביל הסמליות, אבל שיהיה בן. ברגע שיש לך ילדים אתה מפסיק לחיות בשביל עצמך, וצריך להתמכר לרצונות של איזה אגואיסט קטן.

Diableror

New member
אמממממ

אני מעדיף 2,אבל כדי להיות ריאלי אני נאלץ להתפשר על שלוש. הראשון יהיה זכר כמובן,כי צריך שיהיה מי שיקבל את הביצה הקשה בפסח. מספר 2 תבוא אחרי 5 שנים,ככה כשהיא תהיה בת 13 ותתחיל להבין מהחיים שלה,אחיה הגדול לא יצטרך לסבול נידנודים והצקות. מספר 3 יבוא אחרי שנתיים-שלוש. הוא ילמד לתת כבוד לבחורות(הרי אחותו תקרע לו את הצורה),והיא תבין שגם היא יכולה על גברים(כי אחיה הגדול בטח קרע לה את הצורה) יותר מזה?אני אשלח בפדקס לסין,בתקווה שהאמא לא תמצא ותתייאש. Diableror

MoRiNuSh

New member
אם אני יביא ילדים זה יהיה רק בשביל

ההורים... כל החיים הם מחכים לנכדים... אין לי סבלנות, אין לי אחריות בשביל ילדים. אבל כל אחד חייב להקים משפחה מתישהו אז... 2 ילדים זה מספיק לי. בן ובת. :)

Lancelot99

New member
ואם הראשון יהיה בן והשני גם בן? את

תוותרי על החוויה שבבת?

ילדים../images/Emo9.gif אחח אחח איזה אושר זה בטח..

כן גם אני חושבת עליהם .. איך הם יראו.. למי הם יהיו דומים? לי או לאבא?
צבע שיער עיניים? וכו'... אני הייתי רוצה שתי ילדים. בן ובת..
אבל לכו תדעו ואולי יקרע ה
ויהיה לי עוד אחד..
סתםםםםםם... כמה שבא ברוך הבא!

airstrip

New member
לא בן ובת.

זה בלתי נסבל. בסוף הבן יציק לבת, היא תהפוך מרירה ותעשה בו מעשים זדוניים כמו לדוגמא.. שעווה ברגליים כשהוא ישן (הקשר למציאות מקרי בהחלט). הכי טוב שני בנים (שיתעללו אחד בשני) ובת קטנה. שישמרו עליה וזה.

אבל מצווה להביא לפחות בן אחד

ובת אחת..
ואני לא תנור ילדים אז מספיק לי שתיים.. נו טוב שלוש..

למעלה