ילדי האינדיגו

ילדי האינדיגו

לפני כשבוע וחצי רואיינתי אצל משה דץ בתוכנית הבוקר שלו בנושא ילדי האינדיגו. אחד הדברים המדהימים שקרה בעקבות הראיון, שפנו אלי בני נוער (ולא ההורים שלהם). ילדה בת 12, שני ילדים בני 16 וכמה בני 20+. בעיני זה היה מדהים!!! (יחד עם זאת, כשחושבים על זה לעומק גם לא ממש מפתיע). מצרפת לכם קישור לראיון. אשמח אם תקשיבו, אם תביעו את דעתכם ובעיקר- אם אתם מזדהים, או מזהים ילד כלשהו בעקבות הראיון, אנא שילחו לו את הקישור. המטרה שלי היא לעורר כמה שיותר מודעות לנושא. המון תודה. המשך שבוע מקסים. יעל

אז לא משנה

שלום לך קוראים לי קרן נעים מאוד והייתי רוצה לדעת מה זה ילדי אינדיגו

ילדי האינדיגו

היי קרן. בגדול, אלו הם ילדם/מבוגרים עם שליחות של להביא שינוי לעולם הזה (לעולם טוב יותר). יש גם את הראיון שלי, שמסביר ואני גם אפנה אותך למאמר שכתבתי בנושא. אם יש לך עוד שאלות מעבר לכתובים, אשמח לענות יותר ספציפי (-:

Feanor75

New member
לא מדויק

ילדי אינדיגו אם אכן יש דבר כזה, הם קודם כל לוחמים בני-מלכות, שמרגישים לא שייכים לכאן בגלל הרוע השולט בעולם. הם לא באים לתקן אותו, אלא מנסים לשרוד פה עם הדומים להם, כי הם ישרים מדי מכדי לשנות ולהתאים את עצמם לחברות מושחתות. להתייחס אליהם כאל בעייתיים ולנסות בכוח לשלב אותם בחברה זה פסול וחמור מאוד.

ואוו

כמה קורבנות ושליליות... אם הם לוחמים, זאת אמורת שהם באו "להילחם" ברוע. אף אחד לא מגיע לעולם כדי לנסות לשרוד בו. זאת תפיסה מוטעית מהיסוד שלא מקדמת אף אחד ושום אדם. וכן, המטרה שלהם, כפרט וכאנרגיה היא להביא את העולם לשינוי- לעולם שיהיה פחות מושחת (עד בכלל לא) ושעקרונות של יושר ינחו אותו. מעבר לזה, מסכימה איתך לחלוטין בגישת ההתייחסות אליהם

Feanor75

New member
כן?

שום קורבנות. אף אחד לא הסמיך אותך להגדיר מהם ילדי אינדיגו או בכלל להיות בעמדה לחלוק על דבריי. ההגדרה המקורית שלהם מלפני כ 30 שנה היא הכי קולעת וכל מה שנוסף מאז רק גרע ממנה. ילדי אינדיגו הם לוחמים ברוחם שלא סובלים כל חוסר יושר, לכן בוררים בקפידה את אלה איתם הם באים במגע. תיתכן הגברת מודעות אצל אנשים בוגרים, אבל פרט לכך אין שינוי מהותי אצלם מטבעם המקורי שאינו משתנה. רוב מושג ההתפתחות הוא אשליה, כי בסוף אנשים חוזרים לטבעם. הזיוף כ"כ נפוץ עד שיש כבר כאלה שאומרים שאנשים רגילים יכולים גם להפוך לאינדיגו...נו..

אין לי שום בעיה עם

ההגדרה שלך על ילדי האינדיגו. יש לי בעיה, אם אפשר לקרוא לזה כך, עם ההגדרה שלך את העולם ועל כך, שהילדים האלו הגיעו הנה כדי "לשרוד עם הדומים להם", ושהעולם הוא רע וכו'... כל השאר- צודק לחלוטין

יעל../images/Emo45.gif איזה יופי!!!

שמחתי לראות את הראיון
שיהיה לך בהצלחה!! אהבתי בעיקר את מה שאמרת...שההורים משתנים בעקבות הילדים המיוחדים האלה וזה כל כך נכון!!! אני יכולה להגיד לך מניסיון אישי שההתפתחות הרוחנית שלי התעצמה בעקבות החיבור שלי לילדים אני לומדת מהם המון!!! והשמחה והצחוק שממלא את הבית מעלה את התדרים הרוחניים בצורה משמעותית!!!

למעלה