ילדי הקשת

kikona126

New member
ילדי הקשת ../images/Emo189.gif

מי שמע משהו על זה? לא מצאתי הרבה חומר ברשת. מה שכן מצאתי קטע שמישהי כתבה, מתקשור, וזה היה נורא מוזר לי לראות שמה שהיא כתבה תואם לקטע מספר שאני כותבת... (אני זזה לחפש את התקשור שלה) ואם כבר אני פה למה הכוונה שריון הקריסטל והקשת?

angelitush1

New member
אמממממ..../images/Emo3.gif

כמו ילדי האינדיגו וילדי הקריסטל.. זה פשוט דור חדש של ילדים.. שהגיעו לכאן..לפזר אהבה.. ושליחת ציבורית בנושאי שלום ואחווה בעולם. הם קרויים ילדי הקשת.. כי הם מגיל קטן..מציירים קשתות...

ואו באמת?

יש כמה ילדים בטיפולי שעושים קשתות .איזה כיף לדעת , הם באמת ילדים מיוחדים . תודה על המידע ג'ודי

kikona126

New member
../images/Emo4.gif מה הקטע עם ציור קשתות?

יש לי אוסף של כאלו... כל ילד מצייר קשת בענן כי זה הכי קל לצייר אותן... מציירים ענן (או אפילו בלי) ואז מוציאים משם פסים צבעוניים... זה הכי קל לילדים לצייר לא? לפי זה מחליטים שיש להם שליחות? הרי לכולנו יש שליחות... ועוד איזה שליחות הפילו עליהם... רק ילדים. לא פשוטה שליחות שכזו בעולם כמו שלנו...

אני חושבת שהנקודה היא לאו דווקא הקשת עצמה

אלא הססגוניות החיבור לצבעוניות החיבור למתיקות שבילדות
יש לי אחיין בן 4 שמאוהב בפיות לא מעניינים אותו צעצועים של בנים אם אפשר כל החדר היה מלא בפיות ונצנצים וטולים שקופים ועדינים הוא אוהב לצייר מגיל מאוד קטן הוא ממש נראה לי RAINBOW

angelitush1

New member
קיקונה...../images/Emo4.gif

בכל פעם מחדש..כשאני מגיבה את פוגעת בי. התגובות שלך ממש לא לעניין. את שאלת..אני עניתי ממה שאני יודעת. זכותך לחשוב שזו שליחות קשה.. זכותך לחשוב שכללללללללל הילדים מציירים קשתות... לא אני המצאתי את זה..אני רק סיפקתי את המידע. תיזכרי גם בתגובה שלך...כששאלתי על ילדי הקריסטל...
מכיוון שאני לא מתכוונת להתנצח עם אף אחד. ברשותך,לא אגיב לך יותר.

kikona126

New member
מה פתאום לפגוע! סליחה אם זה נשמע ככה

לא התכוונתי לפגוע, זה פשוט שניראה לי שאנחנו כאנשים שמים על הילדים תיק כבד מידי כשאנו אומרים שהם אלו שישנו את העולם, למה שאנחנו לא נעשה את זה בעצמנו? בשבילם? אני מודעת לכך שהתשובות לרוב מגיעות ממקומות בהם אנו קוראים עליהם, ומפה גם עלו השאלות. אני יודעת ומאמינה שלידלים בעולם יש שליחות, לכולנו יש, אבל לפי כל מה שקוראים באינטרנט ניראה שאנשים מורידים את השליחות שלנו מעל עצמנו. בכל אחד מאיתנו יש גם אינדיגו וגם קריסטל וגם קשת, וזה בעצם מה שעמד מאחורי התגובה שכל ילד מצייר קשתות. הבעיה היא שאנחנו שוכחים את זה, ואת המחויבות שלנו כאנשים מאוד קל לנו להפיל על הדור הצעיר, שנכון, גם לו יש תפקיד של שינוי, אבל לדעתי אל לנו לחכות שהשינוי יגיע כשהם יגדלו או יגיעו לכאן, אלא להוליך אותו. אני חושבת שהתשובה שלי (לעצמי) למטה תסביר לך קצת יותר, במיוחד שתי השורות האחרונות " כי אבות אכלו בוסר ושיני בנים תקהינה, וביום זה... יפול החושך על עולמנו." אנחנו לוקחים על עצמנו את העול של ההורים, וממשיכים בעולם ובדרך שלהם, מעטים הם אלו שמשנים, והשינוי לא צריך לבוא רק כלפי הילדים.

angelitush1

New member
בוקר טוב קיקונה...../images/Emo140.gif

אני שמחה שלא התכוונת לפגוע.. אולי זו הרגישות שלי,בה אני קוראת את הדברים. ברור לי שבכולנו יש איזשהו מטען גנטי רוחני שבא איתנו בנוסף מטען הגנטי הפיזי. כשמתייחסים לילדים ולשליחות שלהם.. את מתייחסת אליהם כרגע כילדים... אל תשכחי שגם את היית ילדה..ואם יש לך שליחות מסויימת פה בייקום הזה (מה שלבטח יש מן הסתם..) לא מצפים מך שתגשימי אותו בילדות,אלא עם הזמן וההתפתחות האישית שלך. כשמגדירים ילדים, לצורך הדיון, ילדי הקשת... מתכוונים לעובדה, שכרגע גל חדש של נשמות מגיע לעולם, גל של נשמות בתדר מסויים, ועם שליחות מסויימת.. הילדים האלה לא יישארו ילדים.. ולשליחות שלהם הם יתפנו לא עכשיו,אלא כשיתבגרו. התדר שלהם עושה את השינוי....ובעתיד הם ימלאו את שליחותם. ולגבי ציור הקשתות..לא מדברים על ילדים שבגיל גן מתחילים לצייר קשתות.. מדברים על ילדים שממש בהתחלה שהם "מתעסקים" עם צבעים.. הם מציירים קשתות... הבן שלי למשל, בן ארבע...ומעולם לא צייר קשתות עדיין...
אני מקווה למלא את השליחות שלי בעצמי.. ולא מחכה שהילדים האלה יגדלו ויעשו את "העבודה" בשבילי... ואם כולם יעשו כך- העולם יהיה יפה יותר.

kikona126

New member
אחרי שקראתי אותך

היה לי חשק לכתוב. אני אפרסם בקרוב את הטיוטא הראשונה פה בפורום - מיוחד לפורום. החלטתי להשתמש בילד קטן-גדול כמתווך... (הרעיון הגיע מהשיחה שלנו, וכשכתבתי על הילד משום מה נזכרתי בך
אפילו השתמשתי בקשת...)

kikona126

New member
אני יושבת עכשיו על עבודה שאני צריכה להגיד מחר

אם אני אסיים מוקדם אני אקליד את זה על המחשב היום אם לא אז מחר

kikona126

New member
הוספתי

דרך אגב אני מאוד מסכימה עם החתימה שלך, במיוחד עם כוח המילים. (לקח לי הרבה זמן להחליט לשים את המילה שינאה בקטע ששמתי פה בפורום...)

angelitush1

New member
נכון ש...

השימוש במילים חשוב.. ובחירת המילים חשובה ביותר במיוחד בקטע שבו רוצים להעביר מסר.. ואז לכל מילה משקל אדיר. המילה שנאה..היא מילה חזקה עם הרבה עוצמה.. והיא...חלק מחיינו..מה לעשות... היא קיימת..הא בתוכנו..ואם המסר ...זה להיפטר מרגש חזק ושלילי שכזה אז חייבים להשתמש בה.

הנה כמה קטעים שמצאתי תוך כדי חיפושון...

"ילד על חושי" עשוי להיקרא כיום ילד אינדיגו, ילד קריסטל או ילד קשת בענן. הראשון ידוע כ"פורץ מערכות", כניחן בחוש אמת תקיף, שלא מסוגל לסבול כל שקר ותפקידו להרוס את הישן. ילדי קריסטל ובמיוחד ילדי קשת בענן אמורים לרפא את חוליי העולם מתוך חמלה ועדינות נפש גדולים, יחד עם יכולת להוריד לעולם חידושים ולקדם אותו - לאו דוקא ברמה הטכנולוגית, שזה קל יחסית וקורה ממילא, אלא ברמה הרוחנית. אחד הנושאים הקסומים ביותר השייכים לתורת העידן החדש היא דבר בואם של ילדים חדשים לעולם, שתפקידם לקדם את האבולוציה של המין האנושי. נשמות נדירות, עתיקות, מנוסות ורבות עוצמה, יחד עם נשמות חדשות, טהורות ואציליות, יורדות עכשיו כדי להביא את התיקון של דורות רבים לנקודת פריצה, דילוג אל עתיד חדש, זוהר מכל שהאדמה הזו הכירה בעבר. למרות שלא פעם צחקתי ואמרתי שלא מדובר כלל בילדים חדשים אלא בילדים שקבלו חינוך חופשי מדי וחסר רסן שהפך אותם לחוצפנים גדולים, מפונקים וחסרי כל אחריות, משהו בתוכי רוצה מאוד להאמין שאכן, אלהים שולח עכשיו למערכה הזו את מיטב הנשמות ששמר במיוחד לעידן המיוחד שלנו. ילדים על חושיים אינם דבר חדש לעצמו, שהרי הגאונים והמקודשים של כל הדורות היו ילדים מיוחדים. מה שחדש הוא הכמות הגדולה של נשמות מחוננות כאלו שמציפה כעת את העולם ויוצרת מעין איזון אנרגטי חדש במין האנושי. מה שמאפיין אותו יותר מכל היא רגישותו. כל חושיו פקוחים, סופר רגישים לכל תנודה ורטט. הדבר מאפשר לו לראות, לשמוע ולחוש קשת רחבה בספקרטום האנרגטי שאינה מוחשית לבני אדם רגילים. הוא אכן "על חושי", החושים שלו פתוחים ודקי חישה יותר וכך, כל תפיסת העולם שלו היא שונה, היא מכילה אורכי גל שמעל ומתחת לסף החישה הרגיל. הוא רואה את אותה מציאות שאנו רואים אך רואה חלקים ממנה שהם סמויים מהעין הרגילה שלנו. כך הוא מסוגל לקרוא הילות, להבחין בקיומן של רוחות, ואפילו לצפות אל תוך העבר והעתיד. הכל רשום בשכבות האור שמהם מורכב כל יצור, חי או דומם. למעשה, אין כלל דומם אלא עבור כבדי השמיעה ומטושטשי המבט. לילד על חושי הכל חי, הכל חדור תודעה, והכל אחד. שליחותו לרפא את המציאות הזו אך לאו דוקא בכך שהוא קורא הילות או מוסר מידע סמוי על "המציאות האחרת" שאין לבני אדם גישה אליה. הוא "נושם את האדמה" הוא מתמזג איתה, הוא מתרגש ומתפעם ממנה. האנרגיה הזו של ההתפעמות, של היופי, של האקסטזה שהוא מסוגל לחוות, היא זו שבאמת מפרה ומרפאה את העולם. הוא מחדיר באדמה רטט חדש, גבוה בהרבה מהרטט החמדני, הכבד, שהמין האנושי מחדיר כעת לתוך האדמה. הנה הקישור לנכתב כאן

kikona126

New member
מצאתי! תראו משהו מוזר:

זה מה שעלה לה מהתקשור: הם בשלב ראשוני טהור וממורכז של אנרגיה נשמתית אשר חוותה והתעלתה על מדורי מדורי אשר היגיעה אל כס המלכות והתבקשה להסתכרן ולהמזג עם אנרגיית הבורא וקיבלה את החלטתה ולחזור עם כל המטען העצום הזה אל כדור הארץ ואל היעוד החשוב והעיקרי של השרשת כדור הארץ ולהולדתו מחדש מהאתר הזה: http://www.et-healing.com/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=306265 בספר שלי יש קטע כזה (זה רק הכתב חידה הוא בין השורות בקטע עצמו) מהפרק נסתרות הן דרכים "כי באור התהוותה לה אחת, שהגיע כמעט לשלמות בפניה עמד הקשה מכל להושיע כולם מגלות אך משימה זו ידעה, תתאפשר בהתחלקות לשני חצאים, שלמים כי אבות אכלו בוסר ושני בנים תקהינה, וביום זה... יפול החושף על עולמנו. " (2 השורות האחרונות בעצם מספרים על הזמן בו אותה אחת - נשמה - שהתהוותה לה באור יורדת לעולם) אותה הדמות שמדובר עליה בקטע זה זוהי דמות שיש בה הרבה ממני...

רותי 11

New member
ילדי הקשת - יש מספר תקשורים

על זה באתר אור ואהבה אני לא ממש זוכרת של מי אני חושבת שאחד מהם זה המלאך מיכלא אז אם תיכנסי לאתר אור ואהבה (בקישור) תרשמי בחיפוש בפורום ילדי הקשת אולי תמצאי משהו מה שזכור לי מאחד התקשורים זה - שהם ציינו שהם ילדי העידן החדש אבל רובם מגיעים דווקא לאזורים הכי חשוכים על כדור הארץ כמו אפריקה אירן עיראק וכו'. עשיתי לך חיפוש בפורום ומצאתי חלק מהקישורים על ילדי הקשת אז רק תלחצי על הקישורים ותגיעי.

למעלה