ילדי התירס 4 - The Gathering

• פותח הנושא cj20
  • פורסם בתאריך

cj20

New member
ילדי התירס 4 - The Gathering

ביקורת ממי שראה: חרא לגמרי או סביל? וקצת על העלילה אם אפשר (מעבר לעלילה הרגילה של ילדי התירס...)

Lady_in_Red

New member
ממ... לא ממש ראיתי את ילדי התירס...

דווקא אהבתי, חביב מאוד, עם קריסטינה ריצ'י.... מזכיר קצת את הסרט "האחרים" לא אספר את העלילה כי את הסרט צריך לראות לדעתי.... לא בא לי לעשות ספויילר.... אני אהבתי את הסרט

cj20

New member
הא? מה? על מה את מדברת?

ראית או לא? ואין שם שום כריסטינה ריצ'י ושום קשר (לדעתי) ל"אחרים"...

cj20

New member
אי הבנה קטנה...

התכוונתי ל Children of the Corn IV: The Gathering כנראה שיש סרט נפרד ששמו The Gathering שאליו התכוונת..

Lady_in_Red

New member
אהה.. אז התבלבלתי....

סליחה.... אף פעם לא ראיתי את ילדי התירס.....

Lady_in_Red

New member
ממ... לא ממש ראיתי את ילדי התירס...

דווקא אהבתי, חביב מאוד, עם קריסטינה ריצ'י.... מזכיר קצת את הסרט "האחרים" לא אספר את העלילה כי את הסרט צריך לראות לדעתי.... לא בא לי לעשות ספויילר.... אני אהבתי את הסרט

TrancE MaN

New member
ראיתי את אחד מהסרטים

יש 7 לא? לא זוכר איזה ראיתי אבל נראה לי שזה היה 4 וראיתי אותו לפני 3 שנים ככה.. אז בקושי זוכר ממנו משהו.. אני רק זוכר שזה לא היה יותר מדי יפה אבל נחמד..

miss i

New member
מה?! ממתי יש ילדי התירס 7 ?!

לא ראיתי את 4, וגם לא ידעתי שיש יותר משלושה!!! ואתם רוצים להגיד לי שיש עוד טוויסט חכם בהם?! כי כל הראשונים חפים מטוויסטים למינהם.... what you see is what you get אז מה הסיפור?

DAN1EL

New member
ילדי התירס 7

יצא בשנת 2001 אם אני לא טועה, ובאותה תקופה היו גם דיבורים על סרט שמיני, אבל מאז לא יצא מזה כלום. לדעתי כבר אין טעם, אלא אם כן ממש ישקיעו בו, כי הסרט הראשון היה כל כך טוב, פשוט יצירת מופת, וסרטי ההמשך פשוט לא השתוו אליו. השני היה נחמד, השלישי היה טוב אבל איבד קצת את האוירה של הסרטים הקודמים, את הרביעי והחמישי לא ראיתי (מישהו יודע מאיפה להשיג), השישי היה גרועעעעעעעעעע! פשוט גרוע, ואת השביעי גם לא ראיתי.

למעלה