ילדי התירס

פליפוט

New member
ילדי התירס

על מה זה [בכלליות, אפשר גם בהרחבה.. אני אעריך את זה] באמת מפחיד..? והאם נראה לכם שיש את זה בספריות וידיאו? [לא לצחוק עליי, אני גרה בחור שומם שיש בו בדיוק ספריה אחת..]

DoctorSatan

New member
חחחחחחחחחחחחחחח...D-:

סתם סתם, עכשיו ברצינות זה סרט על ילד שיש לו חבר תירס שרוצח אנשים שהוא לא סובל (ככה לפחות אני הבנתי מהסרט)

yamity1

New member
אממ לא ../images/Emo2.gif

זה על קבוצת ילדים שרוצחים לפי מה שאני זוכר ראיתי את זה ממש ממש מזמן אז אני לא יכול לספר לך עוד על זה

orrrrrrrrr

New member
אממ

גם אני לא זוכר כולכך ראיתי את הסרטים עוד בהיותי ילד קטן.. לפי מה שאני זוכר- יש 5 או 6 סרטים בסדרה, אשר מבוססת על סיפרו של גדול הכותבים : סטפן קינג. הסרט מתעסק בקבוצה ילדים קטנה העוסקת בשבח לשטן, הם נכנסים למצב "היפנוזי&quot
או משהו כזה) מצב של טראנס ומתחילים לרצוח את כל המבוגרים.. זוג הורים שטעה בדרך מגיע בטעות לאותה עיירה שוממת, ומגלים לתהדמתם שכול האנשים מתים, פרט לילדים... ועכשיו הם נלחמים על חייהם משהו כזה

DAN1EL

New member
אני אני אני אספר לך../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

אני מת על הסרט הזה
סרט האימה האהוב עלי. ילדי התירס 1 הולך ככה: זוג נשוי מחליט לטייל, ופוגע בטעות בילד גוסס על הכביש. הילד מת, והזוג מחפשים עזרה. הם מגיעים לעיירה רחוקה ומבודדת בשם גאטלין, עיירה חקלאית המוקפת שדות תירס עצומים. הם מבינים שאין שם בעצם אפילו מבוגר אחד. מהר מאוד מתברר להם שהעיירה נשלטת על ידי כת של ילדים שהחליטו לרצוח את כל המבוגרים ולהקריב אותם קורבן לאל התירס (מתוקים). הזוג הנשוי ושני ילדים שלא נמצאים בכת, מוצאים את עצמם נרדפים על ידי הילדים. האווירה של הסרט מאוד מפחידה, המוזיקה המצמררת, הדם, המרדפים בשדות התירס... סטיבן קינג בהחלט יודע לעורר אימה.
אחרי הסרט יצאו לו 7 (!) סרטי המשך.

DoctorSatan

New member
אם כבר סטיבן קינג אז...

למה? למה לא עושים סרט על "דברים שצריך"?

cj20

New member
כי כבר עשו ../images/Emo3.gif

אבל לא גרנדיוזי כזה שהיה בקולנוע.. ובכל זאת יצא ממש טוב

DoctorSatan

New member
חח ברור שעשו... הייתי צריך לדעת

אין כמעט ספר של סטיפן קינג שלא מעובד לסרט. תודה על ההארה
אני הולך להשיג את הסרט

cj20

New member
../images/Emo6.gif לא, אני אני !!!

האמת ספרת כ"כ יפה שאין מה להוסיף...

DAN1EL

New member
חחח תודה :)

ד"א, מי ראה את הפארודיה שעשו על הסרט באחד הפרקים של סאות' פארק?

למעלה