"ילדי יום ראשון".

"ילדי יום ראשון".

האמת ששמעתי על הספר הזה לפני כמה חודשים, ואני פשוט חייב לקנות את הספר הזה כי הוא נשמע ממש מעניין. =>>מישהו יודע איפה אני יכול לקנות אותו ? (אפשר בסטימצקי??) =>> מה אתם אומרים על הספר הזה? אהבתם? ==>> באיזה שנה הוא יצא?? תווווודה[=

R h o n e

New member
כל התשובות

-הספר יצא בשנת 2005 -את הספר ניתן להשיג במוזלים של סטימצקי - 30 ש"ח -הספר הוא מדהים מדהים מדהים מבחינתי, הוא נורא חיזק את האהבה העצומה שלי לאביב ובכלל. הוא נורא מומלץ וכדאי לך לרוץ ולקנות! מהר!

מבחינה ספרותית הוא לא משהו

אבל הוא מעניין , 30 שקל הוא בהחלט שווה, אבל את הסכום המקורי ששילמתי עליו בזמנו הוא לא שווה. ובכלל , בשביל ספר שאביב סיפר בזמנו שהוא " עבד עליו כמה שנים " ציפיתי להרבה יותר..

R h o n e

New member
נצל"ש גדול- כולם להיכנס!!!!!!!!

ההופעה באמפי וואהל תהיה בעלת שירים נדירים והסט של השירים החד פעמי הזה יהיה חד פעמי! ^^ ככה רשם רונן קולר בארכיון

התעוט

New member
למה להגיע לרונן?

אביב כבר רשם את זה במכתב שלו.(אני והתעויוט עובדים בימים אלה על חומרים נדירים לאמפי וואהל וכפר המוזיקה)

TairAtias

New member
הוא ממש מעניין

לדעתי שווה את 70 השקלים, אפילו בפעם הרביעית הוא לא משעמם..

מעיין51

New member
אי אפשר לקרוא לספר הזה ממש "ספרות"

זה כולה ספר קטן... קליל ביותר הוא נחמד מאוד... אבל הוא לא ממש "ספרותי"

TairAtias

New member
הממ אני לא ממש מרבה לקרוא

אני אוהב נורא ספרים על השואה.. רוץ ילד רוץ, מלכה מאי... הממ נורא אהבתי את "הסיפור שאינו נגמר" של מיכאל אנדה, ספר גאוני לדעתי אני אתגבר, עץ הדומים תפוס, הקיץ של אביה גם ספרים נפלאים

R h o n e

New member
נצלש - אביב גפן במשחק מכור 02.01.06

http://www.sendir.co.il/file/2338/-----------------------------4---------6------------------------avi.html תהנו לכם

R h o n e

New member
נצלש - ההופעה בזאפה 8.8 בוטלה כליל

אין לי מושג פרטים נוספים, גלשתי להנאתי לבדיקת הופעות בזאפה וראיתי שההופעה בוטלה

R h o n e

New member
נצלש - הקליפים של בלאקפילד

מישהו יודע איזה קליפים נוספים יש לבלאקפילד חוץ מ HELLO ו BLACKFIELD ? יכול להיות שיש קליפים ל PAIN ו MISS U ? תודה לעוזרים

למעלה