ילדי מתי כספי

לא ברורה הסיבה

פה זה פורום מוסיקה של מתי כספי ולא פורום הורים וילדים. אבל כולנו "ילדים של החיים"

למה להיות שלילית?

למה השליליות? כמעריצה שלו מעונינת לדעת כמה ילדים יש לו ובני כמה ואיך קוראים להם. לא מצאתי בשום מקום

מארסו

New member
כנראה שיש לזה סיבה

אנשים ידועים רבים, ומתי כספי בתוכם, לא ששים לחשוף את ילדיהם וחייהם הפרטיים לאור הזרקורים. זו פגיעה בפרטיותם ובפרטיות הילדים ומבחינתם אין קשר בין המוזיקה (או כל דבר אחר) שהם עושים לחייהם הפרטיים.

Shykedmi

New member
אני תמיד נגד התגובות האלה...

ועכשיו ספצייפית מפני שמתי כספי מפרסם ברבים את שמותיהן של בנותיו (הוא קרא על שמן קטעים, למען השם, ב"עולם אחר"). סודיות אין פה. ויחד עם זאת, מתוך הכבוד שלי למתי כספי ולפורום, אשתוק, עד שמישהו בר דעת יבין שאין כאן שום סוד ויסכים לחלוק. שי

Shykedmi

New member
נכון! זה בדיוק העניין!

שזה פורסם, ולא באופן מוצנע, אלא בראש חוצות. אם הוא לא היה רוצה לשים אותן מול אור הזרקורים, הוא לא היה קורא על שמן שירים ב"עולם אחר", ולא היה עושה דואטים איתן ב"את האישה שלי", ולא היה משתף את "בתו הבכורה" (זה שיא הגיחוך שאני משתמש בביטוי הזה, זה ממש צביעות - כולנו יודעים את שמותיהן! זה משוגע לחלוטין, ואבסורד מטורף!) באלבום "דואטים", ועוד הופיע איתה בטלוויזיה (!!!) ומעלה אותה כאורחת מדי פעם בהופעות! אבל לא, כשמישהו שואל, צריך להסתיר מכל וכל. זה באמת נראה לך נורמלי?

Shykedmi

New member
תודה, התקבל והבנתי.

צודקת ועימך הסליחה.
שי

Shykedmi

New member
ירדתי לסוף דעתך באיחור -

כפי שרשמת את תגובתך זו באיחור לאחר שרשמתי כי הבנתי את כוונתך וכוונת חברי הפורום. התקבל?
שי

למעלה