ילדי קלאפ פוט

חדוה7

New member
ילדי קלאפ פוט

שלום מישהו יודע מה הזכויות של ילדי קלאפ פוד 1. בביטוח לאומי 2. משרד הבריאות

פרלמנים

New member
לא חשבתי על זה אף פעם

מאיזו בחינה? אין להם נכות או משהו כזה לדעתי
הם מקבלים טיפול רפואי מקופ"ח, כמובן. אבל לא נראה לי שיותר מזה. תעדכני אם תגלי משהו מענין, שָבלוֹם וחג שמח פרלמנים

חדוה7

New member
תו נכה

כאשר נודע לנו על קלאפ פוד קראתי שמגיע תו נכה צריך לבדוק את כל הנושא לעומק אנחנו מטופלים בהדסה עין כרם הרופא אמר שזה לא נכות אבל זו בעיה לכל החיים וצריך מעקב

טאניוש

New member
כן, שמעתי על זה

אני לא בטוחה שלכולם מגיע, אבל כן, יש כאלה שקיבלו/יכולים לקבל. אין לי רכב, לכן לא התעניינתי. כדאי לבדוק.

גם אנחנו לא בדקנו.

לגבי הטבות כמו תו לרכב, אני שמחה שאנחנו לא צריכים ולכן לא מתעניינים. אולי בגלל שבקופות החולים עדיין קשה לקבל החזר על הבר ועל הנעליים לא חשבתי לבדוק במקום אחר. (-:

batelav

New member
בעיה לכל החיים???

נמקי בבקשה כי לפי הבנתי זו בעיה שפותרים ומטפלים עד גיל 4.

חדוה7

New member
בעיה

דר למדן אמר שזו בעיה שפותרים אבל צריך מעקב כי הבעיה יכולה לחזור

batelav

New member
יכולה לחזור..

בטווח הגיליים 3-4 נכון או שיש לכם לחדש?

אני גם שמעתי על אחוזי נכות..אבל..

אבל לדעתי זה מדובר כאשר "ילד הקלאב פוט", כבר בעצמו נוהג..., או שהמצאתי את זה...

אנחנו בררנו

הגענו לביטוח לאומי ומשרד הבראות וקבלנו תשובה חד משמעית אין מה לדבר על זה עד גיל 4 בגיל 4 צריל להגיע ולעוודה רפואית שבה בודקים את הילד הליכה וכו... ואד מחלטים אם לתת תו חניית נכה בקיצור עד גיל 4 אני מאמין שכל הילדים הולכים רגיל ללא שום בעיות בנוסף לזה אין שום הקלות בשום דבר.

sigis7

New member
אתר בנושא תו חניה

במקרה הופיעה פרסומת ע"כ בסוף שבוע שעבר והצצתי, היה כתוב שם משהו לגבי ילד מתחת לגיל 3, אבל לא המשכתי לבדוק... כתובת האתר:http://www.aisrael.org/Index.asp?ArticleID=1143&CategoryID=503&Page=1 לא יודעת אם זה שווה משהו, בהצלחה....

גווניבר

New member
לגבי משרד הבריאות

לי יש 40% נכות לצמיתות לצורך גמלת ניידות (סעיף ו' 1' א', אם איני טועה). לא פניתי לביטוח לאומי, אך שמעתי שלהם יש קריטריונים יותר מחמירים לקביעת נכות. הלכתי למשרד הבריאות רק בגיל 19 או משהו כזה, אבל אני מניחה שזה תקף גם לגילאים יותר צעירים. יש לי תו חניה לנכים, שמאפשר סימון חניה מיוחדת פרטית ליד הבית, וחניה של נכים (משולש ירוק, לא כסאות גלגלים) במקומות ציבוריים. ניתן להשתמש בתו רק לצורך הסעת הנכה, ולא לנסיעות פרטיות שלכם. ברגע שיהיה לי רשיון ואוטו על שמי, אני אהיה זכאית לקיצבה חודשית בערך על סך 300 ש"ח.

חדוה7

New member
תו נכה

לאן אנחנו אמורים לפנות משרד הבריאות הפנה אותי למשרד הרישוי והרישוי למשרד הבריאות כי נילדה מתחת לגיל 3

למעלה