ילד אשכנזי שנחטף על ידי משפחה תימנית .המשפחה התימנית בקשה 5 לירות דמי כופר תמורתו, אך המשפחה האשכנזית ששמחה שנפטרה מהצרה לא הסכימה לשלם,כך שגם התימנים נתקעו איתו!
שהודעתי ביחד עם אבשלום בפורום יש לו גם הרבה ביקורת על גוזנסקי למרות שהוא מעריך אותה ותמיד צוחק על קצב כי הוא טוען שקצב ממש אדיוט על כל פנים ניסחנו ביחד את ההודעות כדי לעשות שמח בפורום אבל אין להם הומור הם לוקחים כל דבר כל כך קשה וכל כך בעצבים... לא מזמן אכלתי ארוחת שבת בחדר אוכל של קיבוץ שיושב על כפר עברי ערבי שנטשו אותו במלחמה זה היה הערב בשמונה
אותי מעוד מכשולים אגב, תגיד לי בשתי מלים מה קרה לך עם רחובות כי זה כמו לחפש מחט בערימת שחט לחפש שם אחורה האם כשאלחץ על שמך,אקבל את כל התכתובות שלך? ככה מישהו אמר לי פעם אבל לא ניסיתי
כבושה.ההבדל הוא שהמלחמות והגירושים היו פעם. והתוצאות ניכרות עכשיו. כשאבותינו באו הנה היו כאן בדיוק אולי בערך כמה מאות אלפים ערבים. במלחמת השחרור היו 800 אלף ונותרו 150 אלף. מי התחיל במלחמה..זה ידוע. אבל לא זה מה שחשוב..חשוב הוא שלנסות להחזיר את ההיסטוריה אחורה..זה לא כל כך הולך.נניח שהאינדיאנים ירצו עכשיו את כל ארה"ב..? הולך.?.זה רץ..!
הילדים למעברה לאהל ולגשם. בכלל מי זה בדיוק היה רוצה ילד תימני? ואיך זה שכל כך מעט מקרים שבהם ילדים ממוצא תימני ´התגלו´ במשפחה לא תימנית..? יש לשער גם שחלק נפטרו..וזאת בגלל ההזנחה בגשם באהל במעברה.! כל היתר זה ספקולציות..לא זוכר בכלל שמישהו העלה את הנושא בזמנו.! בינתיים זה הפך למיתוס.בטח גם החליפו בביה"ח..! בקיצור..מיתוס.!