ילדתי או איך כמעט הגענו לבית חולים

ילדתי או איך כמעט הגענו לבית חולים

סוף סוף בשעה טובה ילדתי את אהבת חיי, לידה שהיינו כל כך מוכנים אליה התבררה כלידה שהיתה מגיעה לקיסרי בבית החולים, היא ארכה שלושה ימים עם כאבי צירים נוראיים וחוסר התקדמות, התחלנו בשקט ובשלווה בבית, עברנו אחרי יום ולילה למרכז הטבעי כי נגמרו המים החמים ואין לי אמבטיה בבית, אחרי עוד יום ולילה ועוד יום כמעט ויתרנו ועברנו לבית החולים אבל בסוף עם המון כח רצון, עבודה מדהימה של צוות היולדות (היו לי 3 מלאכיות!) ובעלי האחד והיחיד שלא איבד את האמון בי, בתינוקת ובתהליך הלידה הטבעי יצאה לה לעולם תינוקת בריאה ומדהימה. אין מילים לתאר את עוצמת החוויה, והנה עוד הוכחה למה עדיף לא להגיע לבית חולים!!! בשלב מסוים כשכמעט ויתרנו ועברנו לבית החולים שאלתי את המיילדת מה יעשו בבית חולים, היא אמרה שייתנו זרוז ואפידורל ורק אחרי הלידה כשכולנו היינו בבית מאושרים היא סיפרה לי שזה מצב קיסרי קלאסי והם אפילו לא היא שואלים את השם שלי לפני שהיו חותכים, היא פשוט לא רצתה ליאש אותי בשלב הזה של הלידה. אז למרות שהיו הרבה התערבויות יחסית ללידה מחוץ לבית חולים אין מאושרים מאיתנו ויש לי רק למסור לכל בנות הפורום המון המון תודות... הייתם בהחלט חלק מזה. סיפור מלא בהמשך

אשכר ש

New member
יופי!!

מזל טוב
נשמע מתיש, כל הכבוד על הכוחות שהפגנת
.

Manty

New member
מזל טוב!

נשמע כמו לידה לא קלה, אך את נשמעת מאושרת ומרוצה
מחכה לסיפור המלא

אום נטע

New member
מזל טוב! וואו! שלושה ימים!

אני לא הייתי מחזיקה מעמד. את מלכה! גם מחכה לסיפור! פוסט קל והרבה אושר!

../images/Emo2.gif שלושה ימים!!! ממש דבקות במטרה!

טוב, אז אתמול חשבתי שנעלמת מהפורום ואם תוך כמה ימים לא נשמע ממך אשלח לך מסר.... ידעתי שמשהו מתבשל. נשמע מתיש ומדהים, אני מחזיקה ממך (ומתומכייך) על היכולת לעמוד ולהאמין במה שרצית ובגוף שלך!!! אני לא בטוחה שהייתי מחזיקה מעמד כמוך
ובכל מקרה אשמח לקרוא את סיפור הלידה המלא. הסתדרה הויזה? וכמובן
|גאוה|

mise

New member
מזל טוב!

כל הכבוד על הכוחות, על האופטימיות, על הרצון והנחישות. שיהיה בנחת ובשמחה!

בשעה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

כל הכבוד על אורך הרוח, על הסבלנות ועל היכולת לשאת, וכל הכבוד לאיש שלך, ולמיילדות
התאוששות קלה ומהירה

וואו מורני מזל טוב !!!

נשמע שעשית דרך מדהימה וייחודית לך את נפלאה !!! ומזל טוב מעומק הלב גם לדודה המאושרת ולסבתא ולסבא כמובן !!!!!!!!!!

אם פי 3

New member
מזל טוב!

3 ימים של צירים אינטנסיביים נראה לי דבר כל כך קשה - כל הכבוד לך ולמלווים שלך על האמון, ההתמדה, הכוחות - וטוב שיצא כמו שיצא... (ותתחדשי גם על העברית!)

debby12

New member
מנהל
מזל טוב ../images/Emo140.gif

WOW - סיפור סיפור. כל הכבוד לך ולמיילדות שלך על כוח הרצון הסבלנות וכושר העמידה. failure to progress כלומר לידה ש"נתקעת" הוא הגורם מס' 1 להעברת לידת בית לבי"ח. שמחה איתך שניצלת מזה. הסיפור שלך הוא דוגמה למשהו שמסקרן אותי ופעם דיברנו עליו פה. לידה שלכאורה "נתקעת" ולא מתקדמת - מה קורה אם לא מגיעים לבית חולים. מאחלת התאוששות מהירה ושפע חלב.

mise

New member
נו, אצלי היא נתקעה.

בלידה הראשונה. המיילדת רצתה להעביר אותי כמה פעמים לבי"ח ואני סירבתי והחזקתי ועמדתי בסירובי והייתי צריכה ממש להלחם, עד שהיא אמרה לי בשעה 5:00 בבוקר: "תתכונני, בעוד שעה בדיוק, אנחנו נוסעים לבי"ח". בשעה 6:00 כשהיא פתחה את וילון האמבטיה, היא ראתה ראש של תינוקת מתוקה מבצבץ בין הרגליים שלי. לידה בדממה. אני מכירה עוד יולדת, מקרוב מאוד, שהלידה שלה לכאורה נתקעה, היו גם מים מקוניאלים והיא סירבה להתפנות לבי"ח כי היא הרגישה שהכל בסדר גמור. היא ילדה בהצלחה, ילדה בריאה ושמחה (היום באזור גיל 5).

rjf

New member
ואוו! כל הכבוד לכולכם - במיוחד לך

(וגם לבעלך ולתינוק) תני שיפנקו אותך ותגדלי אותו בנחת ובאהבה

swann

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

וואו שלושה ימים... נשמע לא קל. מחכה לסיפור המלא
התאוששות קלילה ושפע חלב

גם למבי

New member
מזל טוב אושר ובריאות!

הניק שלך תמיד עושה לי קונוטיצה של מלכה - moran from Oregon כמו Kathrine of Aragon (אשתו הראשונה של הנרי השמיני ובתה של איזבלה ופרדיננד מספרד) אז יש יורש או יורשת עצר? (זה נורא חשוב במשפחות מלוכה)

THANK YOU ALL

Thank you all for the warm wishes and happy thoughts. As is aid in my first posting all of you had a great part in this story and i will write it as soon as i get to a hebrew computer. so far we are all doing GREAT at home enjoying the snow and snuggling in bed all day. i never did this but i am trying to attach a pic. hope it works

עופריקה

New member
המון מזל טוב

אפשר לקבל המון כוחות מהנחישות והאמונה שלך. והתמונה - מממ.... מקסימה, מהממת, מתוקה להפליא. נראה חם ונעים, ממש כמו ברחם. בעצם יותר
התינוקת נראית רגועה. מה עוד אפשר לבקש? מזל טוב

g a n i

New member
אוי... איזו תמונה ביתית../images/Emo23.gif

להתכרבל במיטה ולהנות מהשלג נשמע כמו מתכון מנצח
תנוחי ותהני, פוסט קל ושפע חלב

למעלה