ילדתי במז"ט

מירית א

New member
ילדתי במז"ט

לכל בנות הפורום ילדתי לפני שבועיים וחצי את בני המתוק והחמוד ביותר בעולם (אמרה באובייקטיביות האם המאושרת). בדר"כ אני רק קוראת את ההודעות ומעט מאד משתתפת. אני רוצה להודד את כל האמהות שבדרך לא להתייאש, בסוף זה מצליח ויש הריון. כרגע אני עסוקה בלהתרגל לחיים עם ילד כזה קטן (הקימה בלילות). אז שוב בהצלחה לכולן, ואשתדל להכנס ולתרום מנסיוני כאמא. אני פונה פה לכל האמהות, אנא תירמו כאן מנסיונכן על גידול הילדים, על הדברים הטובים וגם על התקלים שמתעוררים בהעקבות גידול ילד על ידי האם בלבד כאשר האב לא ידוע.

sara_00

New member
מירית יקרה מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif

מזל טוב והמון בריאות והצלחה....האם היתה כבר ברית ואיך אתם מרגישים ? בע"ה אני אמורה ללדת בן לקראת סוף מרץ וזה גם מתרומה. אז שוב המון המון מזל טוב ֱ! טלי

TWEETY =^.^=

New member
קולולולולולולולולולולול ../images/Emo48.gif

וואווווווווווווווווווו
איזה אושר
איזה כייפפפפפפפפפפ לשמוע, מלאןןןןןןןןןןןן של מזל טובים
תהני מהגוזל ומהקימה בלילות ושיהיה לכם רק אור ואושר.
זה יהיה אחלה אם האמהות תשתפנה אחת את השניה בהגיגי ההורות
ואנחנו מחכות לסיפור הלידה
|

יובל2

New member
../images/Emo49.gifמירית להולדת בנך בכורך

שיהיה לך המון נחת והמון כייף בגידול היומיומי.

דורית++

New member
מזל טוב

גידול קל ונעים. יש לך עוד כמה שנים לפני שסוגיית האב תתעורר. תאומיי בני שלוש ועדיין לא אמרו כלום בעניין. בכל מקרה, לדעתי חשוב להתייחס לעניין בטבעיות, הרי החיים לעולם אינם מושלמים. אני רק מזכירה לך לפנות לרשות המקומית בה את גרה. רוב הרשויות נותנות הנחה בארנונה למשפחות חד הוריות (בסביבות 20%), וזה הזמן לבקש אותה. דורית

b e t y a

New member
מירית, מזל טוב ../images/Emo48.gif

לחייך ולחיי התינוק. כשיהיה לך זמן, ספרי לנו קצת מההרפתקאות. והינה שינוי משמעותי שאמהות עושה לבנאדם - אני שמחה שהפכת מפסיבית לאקטיבית בפורום שלנו.

tipid

New member
מירית מזל טוב וגידול קל ובריא!

ותמשיכי לספר לנו על הנחת והסיפוק . והרבה הרבה בריאות וכוח ותמיד לחשוב על חצי הכוס המלאה של החיים . תמר.

LimorNimrod

New member
המון המון מזל טוב

"ממרומי" שלוש שנותי כאם חד הורית אשמח לעזור בכל עיצה או כתף נדרשת. כתבי אלי למייל אם בא לך לדבר ושוב מזל טוב לימור

Amalya

New member
ברכות הקרב ה- ../images/Emo23.gif

המון מזל טוב להולדת בנך. אני אמורה ללדת את בכורי שלי בחודש יולי, אז בטח עוד יהיה לנו הרבה על מה לדבר, אבל לא נקדים את המאוחר - אני מאחלת לך שהחודשים והשנים הבאות יעברו בכיף ובקלות (עד כמה שניתן) ויביאו לך ולבנך אושר גדול והרבה שמחה ואור!

Amalya

New member
תיקון טעות קטנה ../images/Emo52.gif

כמובן שהכותרת אמורה היתה להיות ברכות מקרב ה-
, ולא כפי שיצא בטעות. יתר הברכות, כמובן, נשארות בעינן. ט.ל.ח.

Amalya

New member
בינתיים - לא הרבה...../images/Emo10.gif

כפי שיכולת לראות, לצערי לא קיבלתי בפורום תגובות ענייניות, כלומר הריוניות נוספות שרוצות להתארגן ביחד. כרגע נראה לי שאבחר באופצייה של קורס פרטי, כלומר מיילדת שתגיע אלי הביתה, ותלמד אותי ואת מי שאמורות להיות איתי בלידה (כנראה אמי ואחותי) את מה שצריך לדעת. זה גם לא אמור להיור יקר יותר מקורס רגיל. אמנם העדפתי את האופצייה של קבוצה (שיש בה לפחות כמה חד הוריות) אבל בינתיים לא נראה לי שזה ריאלי, לאור ההיענות הנמוכה, או יותר נכון - חוסר ההיענות הטוטאלי. לא נורא. זה כלום לעומת שאר הדברים שאנחנו צריכות לעשות בעצמנו... בכל מקרה, טוויטי, תודה על ההתעניינות, ובתקווה שגם לך יהיו בקרוב בשורות טובות לספר לנו!

מירית א

New member
תודה לכולם

המון תודות לכל המאחלים, ואני באמת אשתף את הפורום בתהליך גידול הילד. בינתיים אני מתרגלת לרעיון של לקום בלילות. אבל בסך הכל התינוק ממש ממש נוח, קם כל 3 שעות לאכול, כך שבאמת אין "טענות". שוב תודה לכולם על האיחולים

TWEETY =^.^=

New member
בונבון ../images/Emo25.gif

מיסרי לו נשיקותיים שתיים
בשם דודה טוויטושל´ה

למעלה