ילדתי הקטנה מאיימת לישון הערב בסוכה

שקדי

New member
ילדתי הקטנה מאיימת לישון הערב בסוכה ../images/Emo5.gif

עד הערב הסוכה המפוארת שבניתי בכוחותיי האחרונים לא שימשה את בני ביתי ולו פעם אחת מה שאמור לשמש בידי סיבה חזקה לא לבנות בשנה הבאה והנה באה החצופה הקטנה ומאיימת לישון הצילוווווווווווו.........

שקדי

New member
בכלל לא............... ../images/Emo46.gif

בפורום באורט אקטואליה החבר´ה הביאו מאיפה שהוא סמיילי נורא יפה וניסיתי לראות אם אפשר ליבא אותו לכאן נכשל וחבל................

ואני שואייילת למה לא?

למה אתה מפחייד? תן לה שמיכה טובה ושתישן בסוכה. ואם אתה כל כך חרד לגשם או השד יודע מה... קח גם אתה שמיכה ותניח ראש לידה! מותר לשאול בת כמה "ילדתי הקטנה"?????

שקדי

New member
לא הובנתי.....אז אסביר.............

הקטנה אגב בת 11 והלואי והלואי והיתה ישנה שם כל לילה עד מאה ועשרים אבל גם הרגתי את עצמי גם לא השתמשו וגם אאלץ לבנות בשנה הבאה צער גידול בנות.......................

שקדי

New member
יש לי גם וגם..................

ארבע בנות בשביל ההנאה ובן אחד בשביל הכבוד wellcome home...................

למה? בקיבוץ שלכם היתה

טלויזיה רק בחדר האוכל? אבל העיקר שיהיו בריאיםומאושרים וגם אתם

אפשר לעשות איתך" החלפות"?

כמו בעטיפות של מסטיקים בגולות ב"זהבים" במפיות בכל מה שאספנו בילדותנו והיו לנו עודפים וכפולים??? כי אצלי יש כנראה הרבה"כבוד" ואחת בשביל "ההנאה".

שקדי

New member
יש לי גם כמה כלבות להחליף........ ../images/Emo13.gif

על הבנות אני לא מוותר לפי שעה

כמו בשיר של אחד אלוהנו

יש לי כלבה אחת (מעוקרת) וחתולה אחת (כנ"ל) ובנים אין ספור(לא מסורסים) ואחד אלוהנו שבשמים ובארץ. אותו,אני מוכנה אגב להחליף במחיר די נוח.

שקדי

New member
איך נחליף אחותו של...............

ולי אין אלוהים משלי כלומר היה לי פעם מאחורי הברוש זה שברוח לפתע נרעד וכו........... אבל איפשהו בדרך החתחתים בעמק הבכא הזה הוא הלך לאיבוד ולחדש כבר לא היה לי כוח......

בעניין מחירו של אלוהים-

מכירה פומבית אפשרית. כל מי רוצה לקנות אלוהים משומש במצב לא מי יודע מה מנוע לפני אוברול זקוק בדחיפות לפחחות וצבע חדש מוזמן להשאיר הצעה. לא מתחייבת לקבל את ההצעה הזולה ביותר ובכפוף לחוקי המכרזית הפומביים כמובן (שאין לי מושג קלוש מהם,אבל זה נשמע לי רציני מספיק בשביל למכור אותו). *ואם אי מישהו נפגע, לא לכך הכוונה אלא זליגה של מילים בבוקר עייף אחרי לילה עייף ולפני יום עייף עוד יותר-כנראה. אבל הילדים היום חוזרים לבית ספר- אז אולי יש אלוהים?

שקדי

New member
תגידי.....מתוך ידע פנימי...........

מישו פעם אמר לי ששיקספיר בכלל לא כתב את כל כתבי.......... אלא היה זה אחיו שכתב בשמו והתחזה התחזות מכוערת יש לך איזה טיפ נוסטלגי בענין???? אגב בקר טוב אחותו של..........

זהבוש

New member
והבנים מביאים מלאן בנות

ותאמינו לי זה כייף לא רגיל במיוחד שיש מבחר כה גדול ואם את אמא פולניה כמוני אז זה חגיגה אמיתית , ואחר כך מגיעה הנכדה שזה בכלל כייף אמיתי. |בנדנה
|בנדנה |

למעלה