ילדתי ומאוד לחוצה

poli4

New member
ילדתי ומאוד לחוצה

ילדתי את לי המקסימה ביום חמישי והיום גיבסתי אותה. הייתי אצל ויינטרוב , היא אובחנה כקלאב פוט חמור , דרגה 6. הרגל קצרה יותר ושריר הסומך דק יותר. ויינטרוב אמר שתיהיה פה הרבה עבודה. הוא גם הזכיר סיכויי הצלחה , ולא כ"כ הבנתי מה זה אומר שזה לא מצליח. אני מאוד לחוצה , וכל מי שיכול להסביר לי , מה קורה , יעזור לי מאוד.

גווניבר

New member
מזל טוב!!!

נולדתי עם ק"פ חמור לפני 24 שנים, ושמח לדבר איתך אם את רוצה. שלחי לי מסר עם טלפון. גם כאן בפורום תמצאי הרבה מידע. המון מזל טוב!!!

נתחיל בזה ש.....

בסופו של דבר בשורה תחתונה, אין ילד שלא הולך בקלאב פוט.... הכוונה של וינטראוב הייתה וודאי שמלבד מכשיר הדניס בראון, אולי תזדקק לניתוח להארכת הגיד או משהו דומה, ניתוח שנעשה, במידת הצורך כך שחוץ מההורים הילד לא כל כך פעיל..... ושנית, מזל טוב אני חושבת שלי , שם מקסים אגב, היא בין הבנות היחידות עם קלאב פוט, תקנו אותי אם אני טועה (מלבד מתן של רחליקה, אפרת וכמובן נוגה של ליבי) תכף יגיעו החברים עם המידע הרב וודאי ימשיכו לשפוך אור... אגב, היכן ילדת? בדנה? מזל טוב ומחכים לתמונות אורית

מזל טוב ../images/Emo39.gif ../images/Emo142.gif

האמת שהכי טוב שתתעקשי ותשאלי את וינטרוב למה הוא מתכוון. כל מה שהוא לא יגיד יותר טוב ולדמיין דברים שאנחנו לא מבינים בהם כלום. האם יש ק"פ ברגל אחת? (חצי נחמה לא?) לאושרי גם היה ק"פ בדרגה 6 באחת הרגליים, אחרי 5 גבסים הגענו לתיקון מקסימלי. היום הוא בן שנתיים ועשרה חודשים והכל ממש בסדר. |טיפה| |טיפה| |טיפה|. לגבי הרגל הקצרה, אין לי מושג, אולי אפשר כשלי תלך להכין לה מדרס מתאים? באמת רק לשאול. גם לגבי הסומך? האם זה בשוק? אז לכולם יש שוק קצת צרה. לא רציתי לבלבל אותך ובכל זאת יכול להיות שאני מבלבלת ועוד לא מוחקת את מה שכתבתי. תתעקשו לדבר איתו ותסבירו לא את החששות שלכם, שיתרכך ויסביר. תכינו רשימת שאלות מראש ותשאלו את כולן. המון מזל טוב
לך ולפיצקית. עידית

טאניוש

New member
הבהרה

לא כל כך ברור מהודעה של פולי, אבל לא מדובר על רגל קצרה יותר אלא על כף רגל קצרה יותר (פולינקה תקני אותי אם הבנתי לא נכון), וכן שוק צרה יותר (שריר חלש). ק"פ חד צדדי. האמת, אני לא מצאתי בכל זה שום דבר חריג. גם ללאון היה ק"פ בדרגה 6, גם לו כף רגל אחת טיפה קטנה מהשניה. אני לא רואה בנתיים הבדל בין הרגליים, אבל הבנתי שעוד נראה... שיטת הטיפול לא תלויה בדגרת החומרה, אבל מה לגבי סיכויי ההצלחה? האם יש קשר בין חומרת ק"פ לסיכוי הצלחה? אני אף פעם לא הצלחתי להבין מה זה "כשלון", הרופאים אומרים- מקסימום ניתוח, האם ניתוח נחשב לכשלון (כלומר, כשלון שיטת פונסטי)?

mikigilad

New member
../images/Emo13.gif מזל טוב

מזל טוב אני כנרת וילדתי את כפיר לפני חודש וחצי עם ק"פ. אני זוכרת שכבר במחלקת ילודים דיברו איתי על הנושא והסבירו לי על התהליך ודרגת החומרה של כפיר ואני פשוט שמעתי אבל מההלם לא הבנתי כלום וגם לא זכרתי כלום ... לכן אני מציעה לך שבפעם הבאה שאת הולכת לגבס את בתך : 1. תבקשי מחברה קרובה או בן משפחה קרוב שיתלווה אליך ויקשיב להסברים של הרופא. 2. לרשום את השאלות שלך ואת התשובות של הרופא. 3. במחלקה ישנם עוד ילדים בכל מיני שלבים וכל פעם שאני מגיעה אני פוגשת ילדים והורים חדשים בכל מיני שלבים ואנחנו מדברים על כפיר ועל החששות שהיו להן ועל החוויות שלהן. 4. והכי מעודד זה פשוט לראות ילדים בני שנתיים , שלוש , שש ואפילו 17 שהולכים ואי אפשר היה לעלות על הדעת שהם נולדו עם בעיית ק"פ . זה מאוד מעודד לראות אמהות וילדים שהולכים בשלבים שונים. בהצלחה כנרת

למעלה