ילדתי לפני 6 שבועות בלידת בית

ילדתי לפני 6 שבועות בלידת בית

ורציתי לשתף אתכן בסיפור הלידה שלי, כפי שחווה אותו בן זוגי.

../images/Emo49.gif ליולדת מדהימה

שהתברכה בבן זוג מדהים. סיפור הלידה כתוב כל כך מרגש וכל כך כייף לקרוא את זה דרך עיניים של גבר אוהב. מאחלת לכם המון ימים מאושרים.

עופריקה

New member
הלו חבר'ה, יש פה הריוניות ../images/Emo13.gif

מרוב הזדהות מצאתי את עצמי עושה נשימות, מרפה את שרירי הכתפיים ומשחררת את הבכי החנוק רק כשב' אמרה לא': " אתה יכול לבכות...". כ"כ מרגש, מקסים, מלא עוצמה וכוח. אתם מדהימים. ותודה על השיתוף

מזדהה

ואו איזה סיפור מזדהה עם כל רגע, גם אצלנו לידה כ"כ ארוכה (72 שעות ארוכות) ובסוף גם שילייה שמתעכבת אבל הורים מאוהבים ותינוקת בריאה. לא בכיתי לא בכיתי עד המשפט בסיפור שלכם על הדופק החזק של התינוקת, אצלי כמעט התפננו לבית חולים אבל הדופק הזה, מדהים כ"כ מחזק אותנו. מאחלת רק טוב, כל הכבוד לאמא החזקה, לאבא המדהים, למיילדת הנהדרת, וכמובן לקטנה שידעה בדיוק מתי לבוא ונתנה להוריה חוויה מעצימה כל כך רק בריאות ואושר

מדהים. ולמרות שאני מחשיבה את עצמי

די בכיינית, אז בכל ההריון זה לא ממש בא לידי ביטוי, אבל עכשיו אני בוכה חופשי מההתרגשות של קריאת הסיפור. המון מזל טוב לכולכם וחוץ מוואו גדול, כל מילה נוספת מבחינתי ממש מיותרת.

תודה נשים יקרות, על תגובותיכן.

קראתי כל אחת והתרגשתי. אני לא מצליחה לשבת ולסיים את סיפור הלידה שלי (כתבתי כבר 3 עמודים והיד עוד נטויה), אפילו ממרחק של חודש וחצי. העוצמה הרגשית שהייתי שרויה בה, בשילוב עם הסמים ההורמונליים שהציפו את גופי, מקשים עלי לשחזר את החוויה, כפי שהייתי רוצה וכך הכתיבה יוצאת נורא טכנית, אינפורמטיבית... אביה כאן לידי, מתבוננת בי בעיניה הגדולות, רצינית, בולעת את העולם שסביבה ומידי פעם מחייכת ומציפה אותי באושר בל יתואר

May first

New member
מרגש עד דמעות ../images/Emo7.gif

תודה איש, שכתבת ככה יפה את הצד שלך בסיפור, אתם נשמעים מחוברים, חזקים ועוטפים, ובת מזל אביה, שהגרילה אותכם מכל המשפחות
ובנימה אישית - יש לי רק מילים נפלאות לומר על מאיה נוטקין, שהכינה אותי בצורה הנפלאה ביותר ללידה ביתחולימית פעילה וידענית ככל שניתן בנסיבות שהייתי שרויה בהן. היא עשתה לי מפגש הכנה של כמה שעות אצלי בבית, ופרשה בפני את כל האפשרויות, לרבות האפשרויות של בחירת תנוחה ופעילות כשהגוף אינו יכול לנוע.

שָׂרָה

New member
מזל טוב, מרגש והכל ../images/Emo140.gif

אבל זה מזכיר את הלידה שלי כולל ה4 שעות צירי לחץ, והשליה שהתעכבה מלצאת
טוב שלא היתה אצלי מיילדת! אני חושבת שהיה עדיף שהמיילדת הזאת היתה לוקחת את התפקיד של פרח קיר, בעוד שהבעל תומך!

Manty

New member
מסכימה

שליות יכולות לקחת מספר שעות (וימים!) לפני יציאתם, וכל עוד היולדת מרגישה בטוב, זו לא בעיה. (חבל שהמיילדת סתם הלחיצה).

p e a c h i t

New member
../images/Emo7.gifקראתי ובכיתי../images/Emo49.gif

איזה סיפור מרגש ומדהים, אילו עוצמות - ממש נלחמתי בדמעות (הלו - אני בהריון) מזל טוב לשניכם על הולדת אביה!

Manty

New member
בהחלט וואוו!!

איזה בעל רגיש ותומך
ואהבתי את האמונה שלך בגופך ובתהליך, גם כשלמיילדת היו ספקות.. הגוף בהחלט יודע הכי טוב! המון מזל טוב

וואו , איזה סיפור

אין לי מילים... אז , כל הכבוד
עכשיו אני מתה מפחד , אני לא בטוחה שגם אני אמיצה כל כך. באמת סיפור מדהים.

g a n i

New member
מרגש מאוד (וכתוב מקסים!)

אכן... לא סתם קוראים לזה labor כנראה שלכל מי שמשתתף בתהליך
מאוד מרגש החיבור של אישך אליך, גם בנקודות הלא ישירות ("טמבל שכמוני, סומך על מדחום מקולקל במקום על אישתי!"
) סקרנית לקרוא את הסיפור מנקודת מבטך... גמני, ד"א, הרגשתי כמו כרונוגרף. מרוב רצון לשמר כל פרט כתבתי מגילת פרטים
אבל סיפור לידה הוא מרגש מטבעו, כנראה, וישרוד את כתיבתי המשעממת. בטוחה ששלך יהיה נפלא באמת!

pregy

New member
../images/Emo49.gif קראתי גם את ספור הלידה שלך

(אולי אצלנו בפורום?) אבל אני לא מצליחה לשייך...

למעלה