ילדתי
, תנפיקו כרטיס לקלאבר חדש

טאניוש

New member
ילדתי ../images/Emo13.gif, תנפיקו כרטיס לקלאבר חדש

לאון נולד ב-2.12 במשקל 2830גר, עם קלאב פוט אמיתי ברגל ימין ותנוחתי ברגל שמאל. הוא גובס באותו יום, החלטנו שאם לא יתרגל לרגליים חופשיות יהיה לו קל יותר לחיות עם גבסים. בנתיים אנחנו מטופלים בשערי צדק, אף פעם לא שמענו שיש שם מרפאה, גילינו ממש אחרי הלידה כשהאורטופד בא לדבר איתנו (מחדר לידה הרכחתי את המיילדת ללכת לתינוקיה ולהזהיר שלא יגבסו לי את הילד! אני רוצה לראות את הרופא!).הם מטפלים בשיטת פונסטי מ-1997, והתרשמנו לטובה מהרופא,בגיבוס לאון בכלל לא בכה
. ביום ראשון הבא אנחנו הולכים להחליף גבסים (ברגל משאל כנראה יהיה עוד גבס אחד וזהו) ואז תקבלו את כל הפרטים, נדבר גם עם ההורים במרפאה. אנחנו רק יום אחד בבית, השאלות יבואו ובכמות... תתכוננו!

tgdr

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo141.gif../images/Emo168.gif../images/Emo77.gif../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif|

שיהיה רק טוב. החלטתם נכון!!! אסור לחכות צריך להתחיל בטיפול הכי מהר שאפשר. שיהיה בהצלחה רפי

אודונים

New member
מ ז ל ט ו ב ! ! ! !

את ההריונית הכי ותיקה שאני מכירה בפורום ברוכה הבאה להורות, לקלאביות,ובכלל ספרי איך עברה הלידה איך אתם מסתדרים והכי חשוב שכולם בריאים ושמחים מתרגשת מאוד שחר

Adoushi

New member
לאמא טניה

מזל טוב!
וללאון ברוך הבא למשפחה. מה עם תמונה? אני לא אוכל להנפיק לו כרטיס קלאבר בלי תמונה

רחליקה1

New member
../images/Emo124.gifקולולולולולולולולולו../images/Emo65.gif|ב

מזל טוב, בשעה טובה, איזה כיף לנו!!!!!! את נשמעת טוב!! אני מסכימה על הגיבוס המיידי, גם אנחנו גיבסנו מייד. שיהיה לכם הכי טוב בעולם, שתגדלו אותו בנחת באושר ובשקט. אוהבים מאד (ומחכים לתמונות..) רחלי, אלון ומתנתן הקטנה.

nlanxner

New member
מזל טוב!!../images/Emo95.gif

איזה בשורות משמחות! למרות שאני מאוד לחוצה בעבודה לא יכולתי שלא להגיב על ההודעה! יופי שהכל נגמר בשלום!! תעדכנו...

במדפסת , מזל טוב!!!!!!!!!!!!!

נו ספרי, איך היה !!!!!!!! איזה שם מיוחד!!!!!! איזה כיף סוף סוף שיהיה דברים טובים וגידול קל ונעים!!!!! מחכים לתמונות!!!!

ilana k

New member
שוב פעם... מזל טוב!!!

אמנם איחלתי לך הכל בטלפון, אבל אני רוצה לחזור על עצמי ולאחל לך שוב פעם המון אושר ובריאות לך ולילד. שיגדל בנחת ושרק ישמח את ההורים המאושרים שלו... תעדכני אותנו. האם הספקתם לקנות את הכל??? איך את מרגישה??? וכמובן תמונות.

מזל טוב../images/Emo25.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo95.gif

איזה יופי, טניוש. המון נחת ובריאות ואושר וים של מזלטובים. שם מיוחד בחרתם לו. מקווה שיתחיל לכם בקלות. אנחנו כאן לחזק ולתמוך. מחכים לשאלות שלך ואין ספק שנענה ככל יכולתנו. גם אני מחכה כבר לראות תמונה. נשיקות, יעל

היית מאמינה אילנה????

אני זוכרת שתמיר נולד, הייתי בהלם איך יכול להיות שהוא כזה קטן ובכל זאת יש ילדים שקטנים ממנו???? לא קרה לך את זה?, ודרך אגב תמונות, מה עם איזו תמונה מעודכנת של ליאורי?, בן כמה הוא כבר? 4- 5 חודשים???

ilana k

New member
ליאורי בשוע הבא כבר בן חמש חודשים

האמת זה נראה לי כאילו שוא נולד אתמול... אבל הוא כבר כזה ילד גדול. הוא כבר אוכל ירקות (קצת). למשל לפני שבוע הוא אכל גזר, והיום התחלנו בתפוח אדמה. בשבוע הבא נוסיף עוד משהו ואז נוסיף פירות. הוא מאוד נהנה לאכול בכפית ואפילו לוקח את הכף בעצמו ביד.
בנוסף הוא מתהפך מבטן לגב, אך הפוך הוא הפסיק. בקיצור ילד מקסים וגדול. במהלך החודשים האחרונים בטיפת חלב חששו שהוא עולה מעט במשקל ביחס לגובה, אך בחודש אחרון בגלל קורנפול שהתחלנו לתת הוא עלה עליה יפה מאוד. אז זהו. ודבר אחרון... ב5 ינואר יש לנו ביקורת אצל ד"ר בור. מקווה שיורידו לנו את הנעליים לשעות הלילה בלבד. (הוא כל כך רוצה למצוץ את הרגליים, ברגע שאני מורידה את הנעליים, מיד הרגל בתוך הפה). עוד מעט אצטרף תמונה...

איזה חדשות נפלאות

מזל טוב טאניוש. היה לנו אומנם הריון ארוך וקצת מדאיג אבל עשינו את זה
שתגדלו אותו בנחת, בשמחה ובהרבה בריאות.
אורנית

טאניוש היקרה!!!!

נו, ספרי איך הולך?, איך זה להיות אמא?, מה שלום ליאון?, שעדיין לא קיבלנו תמונה שלו, אבל נוותר לך הפעם! ספרי קצת!!!!

למעלה