ילדתי

valeta

New member
ילדתי../images/Emo41.gif

ביום שבת, בשעה 4:34 לפנות בוקר, ילדתי את בני המתוק והמשגע בלידה ארוכה, מתישה ומזעזעת. הלידה הייתה ההיפך הגמור מלידת בית או מלידה טבעית. הגעתי לבית חולים לאחר 16 שעות של טפטוף וזרימה בלתי פוסקים של מי שפיר, ללא צירים, צוואר ארוך וסגור. קיבלתי זירוז שהוביל לצירים מכאיבים ביותר במשך 8-9שעות. לאחר מכן קיבלתי גם אפידורל. ביליתי בחדר לידה 32 שעות נוראיות, כשהפתיחה כמעט ולא התקדמה במשך יותר מ-24 שעות. כל הזמן ריחף האיום של ניתוח. בסוף, לאחר 48 שעות ללא שינה, ילדתי, אך בלידת וואקום. כוחי לא עמד לי בסוף. את הלחיצות האחרונות כבר לא הייתי מסוגלת לבצע והייתי האומללה באדם. מבחינתי זו חוויה טראומטית ביותר. אבל-אני מוכרחה לציין לחיוב את ההתנהגות הנפלאה, החמה, האנושית והמאוד מקצועית של הצוותים בתל השומר (התחלפו 4 משמרות עד ללידה שלי). מכל הרע שהיה, אין לי אף טענה לאנשי חדר הלידה שעשו הכל כדי להקל ולתת לי הרגשה טובה. הם גם ממש לא דחפו לניתוח-להיחפך ביקשו להימנע בכל מחיר. במובן זה תל השומר הוא חוויה טובה ואני מלאת התפעלות. אני כותבת את ההודעה הזו כשפיצקי הקטן בזרועותיי ואין מאושרת ממני. הרגשתי שאני מוכרחה לשתף אתכן, כי התייעצתי אתכן המון ולמדתי הרבה, והצלחתן לחזק אותי לא אחת. למרות הלידה שהייתה לי-אני מרגישה יותר שייכת אליכן מאשר לפורום הריון ולידה.

../images/Emo24.gif../images/Emo201.gif

יש לך עוד המון מה לעבד, ועם המון מה להשלים - וקודם כל עם עצמך. אנחנו מייחסות ללידות שלנו משמעות אדירה, ואכן, אלה חוויות מייסדות באישיות הנשית הבוגרת. ועדיין - קשה ככל שתהיה החוויה - היא נגמרה, היא מאחורייך, ווהרפתקה הגדולה בעצם רק החלה. מאחלת לך הזדמנויות נוספות, בריאות ושמחה גדולה בפרי בטנך. (והמלצה קטנה: אם את מיניקה ורצה להיעזר או להיתמך, יש שני פורומים נפלאים: פורום ייעוץ הנקה ופורום הנקה - את מוזמנת
)

ולטה - מזל טוב!../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

כל הכבוד! נשמע לא פשוט בכלל, אבל נגמר! המון אושר עם הפיצקי והתאוששות קלה ומהירה.

אשכר ש

New member
מזל טוב חמודה!

נשמע שהיה מאוד מאוד מתיש ולא קל
. אני מקווה ומאחלת לך שתתאוששי במהרה ותמשיכי לעדכן מה שלומך. איך קוראים לקטן? צרפי תמונה!

ס ו ל ה

New member
המון מזל טוב ובאמת הדבר החשוב

ביותר זה הפיצקי הזה בידייך עכשיו. התרכזי בו ובך יש זמן לעבד את אופן הלידה. רק אהבה.....

גם למבי

New member
מזל טוב!!!! ../images/Emo65.gif

מצטערת על הלידה אבל כמו שאמרת - מה שחשוב זה הקטנצ'יק שיצא בריא ושלם!!! מאחלת לכם אושר ומרגישה שהסיפור שלך תורם לי הרבה להכנה לכל סיטואציה שלא תקרה. תודה והתאוששות מהירה!!!!

swann

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif

מצטרפת לקודמותיי ומאחלת לכם הסתגלות והתאוששות קלה ונעימה, ולהמלצות להתרכז בדרך החדשה שהתחלתם יחד ורק אח"כ, כשתרגישי שתוכלי - לעבד את סיפור הלידה.
והמון מזל טוב

שָׂרָה

New member
מזל טוב ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif

חבל שסבלת כל כך לפני זה. לא אוהבת את תל השומר!

debby12

New member
מנהל
יההה - מזל טוב ענקי ../images/Emo65.gif

היתה לי הרגשה - בדיוק רציתי לשאול בפורום לאן נעלמת ואם מישהי יודעת אם ילדת. קודם כל, והכי חשוב, מזל טוב להולדתו של הפיצקי ולמשפחה המתרחבת. אני מאחלת לך התאוששות מהירה ושפע חלב ושפיצקי יסתגל מהר לסביבתו החוץ רחמית. כמו כן, למרות שלא יצא כמו שתכננת - אני שמחה איתך שלפחות מבחינה אנושית היתה לך חוויה טובה בתה"ש (מאוד מאוד חשוב). וחוץ מזה אני מזכירה לך שיש לך סיבה לצהול כי עשית את זה ! (את זוכרת כמה היית מודאגת? אז הנה זה מאחוריך ועשית את זה כמו גדולה). אני מקווה שתישארי עימנו "לטחון" נושאים חשובים ברומו של עולם גם בעתיד.
ד.

debby12

New member
מנהל
ועכשיו ראיתי שגם אצלך היה מצג פנים

אני לוקחת את זה כסימן חיובי שאומר שאת הולכת בדרכיי - והמשמעות הברורה של זה היא ההיקש שהלידה השניה תהיה גם לך חוויה מתקנת עצומה

mise

New member
מזל טוב ובשעה טובה ../images/Emo141.gif

אושר, שמחה, בריאות. העיקר שעבר בשלום.

Manty

New member
../images/Emo65.gifCongratulations

Enjoy your little one now and leave the birth processing for later.. Happy babymooning!​

valeta

New member
תודה על האיחולים ועל החיזוקים

מטבע הדברים קצת יהיה קשה לי בימים הקרובים לקחת חלק פעיל בפורום, אבל ברור שאני לא עוזבת ובוודאי שאשמח להמשיך להשתתף כאן. דבי-הלוואי שתהיה לי בעתיד חוויה מתקנת, רק שבהבדל ממך, באמת לא סבלתי מיחס רע בבית החולים, אלא, כפי שכתבתי, ממש להיפך (לפחות הטראומה הזו נחסכה ממני). אתן מקסימות כולכן, ואני מאחלת למי שעוד לא ילדה לידה טובה ופעילה!

mamadan

New member
מזל טוב! ../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

מאחלת לך הרבה רגעים של אושר..

למעלה