ילדתי

MIF2002

New member
ילדתי

כן. גם אנחנו הורים לאחר טיפולים, לאחר שילדתי את גיא ביום שני ה 14 באוקטובר ב 03:10 לפנות בוקר. לא מאמינה לפעמים שהגענו עד הלום, לרגע המיוחל של ההורות. בטח יהיו לי עוד מיליון שאלות על הורות וכל מה שקשור והנה הראשונה: האם נתקלתם במקרה של לשון המחוברת בחיבור קצר מדי לחיך (SHORT FRENULUM)? אשמח לשמוע מהורים שנתקלו בבעיה מה עשיתם בענין. להת´ מירי - אמא של גיא

מזל טוב!!!!

מאחלת לכם המון אושר עם גיא! בנוגע ללשון - אני לא יודעת אם לזה את מתכוונת אבל יש לי חברה שהבן שלה נולד עם חיבור קצר מידי ללשון וחתכו לו את זה בתור תינוק (אני לא זוכרת באיזה גיל) לעומת זה, חבר שעבד איתנו נולד עם אותו דבר והשאירו לו את זה. יש לו ד´ ו ל´ קצת מוזרות אבל חוץ מזה הכל בסדר.

מזל טוב וברוכים הבאים

גיא - ברוך בואך לעולם מירי - ברוך בואך לעולם הורות ולפורום לא בקיא בנושא הלשון, מוכן לנסות לאתר ברשת ליאור

היי, ברכתי אותך במז"ט בפורום הריון

אחרי... אז כמובן ברוכה המצטרפת לפורום הנכסף הזה
ולשאלתך: נשמה לי שהיתה מישהי עם מקרה כזה בפורום הורים והיא שאלה משהו בנוגע לניתוח ונענתה. אז אולי כדאי שתעשי חיפוש בפורום להיות הורים. הורות מקסימה לכם

א י נ ס

New member
חיבור קצר לחיך

אצלנו זה תורשתי (בתי ירשה ממני) אצלי הבעיה נפתרה בגיל שנה ומשהו בצורה "מקורית" וקצת מבהילה. נשכתי את האבזם שבעגלת התינוקות, נפצעתי בדיוק בקטע הבעייתי, וכך נפתרה הבעיה. לבתי יש אותה תופעה. מוקדם מאוד הבנו שזה לא מפריע לה לתפקוד הפה והלסת. לא לדיבור (היא התחילה לדבר מוקדם, ומאוד ברור), ולא לאכילה, שתיה, בליעה. אני מציעה לך לא לחשוב על שום פעולה ניתוחית, לפני שאתם מבחינים אם זה בכלל מפריע למשהו. אה, והכי חשוב - מזל טוב להולדת גיא

מזל טוב להולדתו של גיא!!!!

מחכה לשלל שאלותייך ולדבי השאלה על החיך, לבו של חברה של חברה יש לשון המחוברת בחיבור קצר, הוא בן חצי שנה ובינתיים זה לא מפריע לו ולכן אמרו להם לחכות לגיל שנתיים ולראות האם זה משבש את הדיבור ורק אם כן ישקלו לעשות משהו בנידון, אז בינתיים אל תילחצי יכול להיות שלא תצטרכו לעשות כלום!!!!

מזל טוב, מזל טוב!

לגיא ולהורים המאושרים (והמותשים?
) לגבי הלשון - בן של בת-דודתי נולד עם הבעיה הזו, הלשון היתה מחוברת לחך התחתון. לאחר שראו שהבעיה לא מרפיעה לו לינוק אמרו להם לבוא בגיל חצי שנה, ואז פשוט גזרו (!) את החיבור המיותר. זה לקח שניה והתינוק אפילו לא בכה.

למעלה