ילדתי

ילדתי

לפני שבוע , אחרי לידה ארוכה שכללה את כל סוגי הזירוזים שיש ילדתי את בתי.
עברתי בחיים לידה אחת קלה ומעצימה והפסקה הריון בשבוע 23 בגרידה קשה. במהלך הלידה הקשה הזו פתאום התחלתי לבכות על העובר שכבר לא יהיה לי , חצי שעת בכי תמרורים שיחררה אצלי משהו. וגם באותו רגע הרגשתי שהלידה הזו קשה כי היא במקום 2 לידות. אחרי 17 שעות ילדתי בלי אפידורל והבת שלי החליקה לזרעותיי. מבושלת היטב כיאה למישהי שחיכתה 42 שבועות בבטן.
הפורום הזה והפורום השכן תמכו בי לאורך הדרך ואני מאחלת לכולן הריון תקין גם אם הוא חרדתי כמו שהיה לי , והכי חשוב ידיים מלאות בתינוקות בריאים .

שירהד1

Member
מנהל
מזל טוב!

יופי! בשורות מעולות!
בסוף לא היתה ברירה ונתנו זירוזים, הה? אין מה לעשות. לפעמים זה מה שמתניע את התהליך של הלידה
.
וטוב שבכית, וטוב שהשתחררת.
אגב, אני לא חושבת שהלידה הזו היתה קשה בגלל שהיא במקום שתי לידות. ההרגשה הזו שלך היא סובייקטיבית כמובן, אבל באופן אובייקטיבי- יש לידות שהינן קשות. נקודה. לא בגלל משהו.
העיקר שהכל בסדר עכשיו, ושהתינוקת ואת בריאות ובבית ושאכן זכית בידיים מלאות.
גדלו אותה בבריאות, בנחת ובאושר.

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
09-7749028

amuna100

New member
מזל טובבב!!!;)

טוב לשמוע שהכל עבר בשלום! מאחלת נחת בריאות והרבה רגעים שמחים וטובים!

plumaria

New member
מזל טוב!

נשמע שהייתה לך חוויה מאוד עוצמתית.
מאוד מתחברת להרגשה שהייתה לך והצורך לבכות על ההריון ההוא. מרגישה שגם אצלי הלידה הקרבה תהיה טעונה רגשית בפלאשבקים מהלידה השקטה, ומקווה שאצליח כמוך לבכות ושמשהו בהרגשה ישתחרר.
הכי חשוב שאת אחרי, שהילדה בריאה ושלמה בידיים שלך ומאחלת לך ולמשפחתך חיים נפלאים יחד.

תודה רבה בנות !! ריגשתן אותי

הפורום הזה באמת כל כך עזר לי , כל יום היו לי חרדות חדשות .
בקשר ללידה - אכן הייתה לי את חצי שעת הבכי שלי שבעיני הייתה חייבת להיות . אבל חייבת לציין שכשחשבתי לפני זה על הלידה המתקרבת הייתי בטוחה שברגע שהתינוקת תיוולד אני מיד אתחבר לחוויה הקודמת ואבכה על העובר שהיה אמור להיות לי לפני, ושרגשות האשם שלי יצופו בתוך כל ההתרגשות. אבל הופתעתי כשזה לא קרה . היא יצאה ופשוט שמחתי, אושר עצום הציף אותי והבנתי לעומק שמדובר בילדה אחרת , בחוויה אחרת שלא קשורה למה שקרה. לא היו שם רגשות אשם , לא נזכרתי במה שהיה יכול להיות הייתה שם פשוט שמחה.

מחכות לך בקומונת הפוסט

http://communa.tapuz.co.il/rainbowkids
(שימי לב שזו קומונה סגורה. תשלחי בקשת הצטרפות ואאשר אותך).

למעלה