ילדתי !!!

Navva

New member
ילדתי !!!

ביום שני 7.1.02 בבוקר, לאחר לילה של צירים ואפידורל הוחלט על ניתוח קיסרי, ויש לנו בן משקל חוקי 3.424 ק"ג. הכותב - שי של נאוה.

אורית...2

New member
נאווש.. ושי האמא והאבא הטריים!../images/Emo85.gif

נאווה המון המון מזל טוב !!!
שישל נאווה האבא הטרי מזל טוב גם לך !!!
מאחלת לכם את כל הברכות שבעולם !!!

אורית...2

New member
רומי יש לנו חבר חדש !!!../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif

היי רומי ...יש לנו אורח קטן, חדש ובריא !!! בבית שלנו !!!

אורית...2

New member
לאמא נאווש מזל טוב !!!../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif../images/Emo65.gif

עשית את זה !!! המון המון מזל טוב
לך ולשי בעלך !!!
ולרך הנולד
מקווה שהכל מעכשיו, ילך כשורה..
לגבי ב"יח ליס אצלנו נגמר "הסיוט " ביום שישי בצהרים...אחרי שבועיים ,שאפשר לכתוב עליהם ספר....
נועם ("הפיצי") בבית במשקל 2,080 ועכשיו הכל בסדר.

RomiVais

New member
אוריתוש, איזה יופי!!!! ../images/Emo65.gif

אני ממש שמחה לקרוא שנועם כבר בבית. מה שלומה? מה שלום הבת שלך? ומה שלומך ושלום שאר המשפחה? מאחלת לכם את כל מיטב האיחולים מכל הלב, רומי

Navva

New member
תודה על הברכות, וברכות ליציאת נועם

אנחנו עזבנו את ליס, ביום שבת בצהריים, לאחר שהייה של שישה ימים. גם אנחנו היינו אמורים לעזוב ביום שישי, אבל "ריתקו אותנו שבת" מאחר והוא ירד במשקל מעבר למותר. הסיבה היא עקומת הלמידה האיטית שלי בנושא הנקה. לא לדאוג
אתמול בטיפת חלב הוא כבר עבר את המשקל שהוא נולד. כנראה שלאט לאט אפילו אני למדתי להסתדר איתו והוא איתי.

RomiVais

New member
איזה יופי נאווה ../images/Emo24.gif

אני שמחה לשמוע שהכל הולך בסדר. תמשיכי לעדכן...... מה שלומך? ושלום שי? והתינוק? שיהיה לכם רק טוב וסוף שבוע נפלא ביותר רומי

RomiVais

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif ../images/Emo95.gif ../images/Emo85.gif

מצטערת על התגובה הטיפה מאוחרת... המון המון המון המון מזל טוב להורים הטריים!!!!!! מה שלומכם? נאווה, איך את מרגישה??? מה שלום התינוק? אין לכם מושג כמה שאני מאושרת בשבילכם. מאחלת לכם את כל האושר והבריאות שבעולם מכל הלב, רומי

למעלה