ילדתי!

דבורי

New member
ילדתי!

ביום רביעי בלילה, בשבוע שעבר, בדרך לרופא, פתאום התחילה ירידת מים. לרופא לא נותר אלא לשלוח אותי ישירות לבית החולים, ואחרי כמה שעות התפתחו צירים. נעמה נולדה ראשונה, ב-4:29 ביום חמישי בבוקר - 1647 ג´ בלבד. כ-50 דקות אחריה (5:19) הופיע בצלאל, 2345 ג´. אני השתחררתי מבית החולים אתמול, בצלאל ככל הנראה ישתחרר במשך השבוע, ומקווים שנעמה תגיע הביתה לקראת ליל הסדר. ואני בינתיים מתמרנת בין הבית (עם אביחי בן ה-3.5), התינוקיה בקומה 6 בהדסה הר-הצופים (בצלאל), והפגיה בקומה 5 (נעמה). הלידה היתה בתחילת שבוע 35.

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

דבורי - אני רואה שהקטנים החליטו להקדים ולהגיע לפני פסח. מאחלת לכם שנעמה תעלה יפה במשקל, ותשתחרר לפסח הביתה ושבצלאל ימשיך ויהיה ילד טוב. סיגל

מזל טוב ../images/Emo140.gif מאחלת לך פסח שמח

עם בצלאל ונעמה ב
וגידול קל!!!!!!

פישון

New member
הרבה מזל טוב ../images/Emo11.gif

אני אמנם רק בהתחלה, אבל שמחה בשבילך! אני מקווה שבקרוב תהיו כולכם בבית, ושיהיה לך קל (אולי אחר כך תשתפי אותנו מה עושים עם אחד גדול ושני קטנטנים!)

מזל טוב דבורי!

מקווה שהקטנטנים ישתחררו בקרוב. ואת יודעת מה הראשי תיבות של בצלאל? בחיים צריך לדעת איך להסתדר
(ונראה לי שהוא מסתדר יפה בינתיים).

ט ל ט ל י

New member
מזל טוב!!!../images/Emo65.gif

המון אושר ובריאות וליל סדר מקסים עם השניים הקטנים שנוספו למשפחתכם! מזל טוב טל

מזל טוב דבורי

אי אפשר בלי ציניות קלה ולהגיד שההודעה נראית כמו מבחן 19 יחידות במתמטיקה אבל ברצינות מזל טוב ענק מאחל שתהיו כולכם יחד בליל הסדר הנאה ואושר ליאור

מזל-טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo48.gif

אני שמחה לשמוע שאת כבר אחרי זה והלידה עברה בשלום ושני הזאטוטים כאן
שיגדלו, שיפרחו. תהנו המון המון ושיהיה לכם חג שמח שמח
שירלי.

בשעה טובה ובמזל טוב!!!!!../images/Emo65.gif

נפלא שהקטנטנים כבר בחוץ ומקווה שאכן תתאחדו כולכם בבית בקרוב ושהפגיה תהיה אפיזודה קצרת מועד בלבד.

yaelhul

New member
מזל טוב כפול דבורי ../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

על שתי המתנות שקיבלת לפני החג. מקווה ששניהם ישתחררו מביה"ח ויבלו אתכם את החג בחיק המשפחה המורחבת. איזה כיף !!! אגב, זה אחד המקרים הבודדים שאני מכירה של תאומים שנולדו ללא התערבות ניתוחית. מזל טוב והרבה אושר יעל

lolilo

New member
דבורי היקרה..מזל טוב להולדת התאומים

נעמה ובצלאל. אני "עוקבת" אחריך מתחילת ההריון... שוב ברכות ואיחולים.

הרמוניה

New member
ברוכים הבאים נעמה ובצלאל ../images/Emo142.gif

מאחלת גם כאן הרבה אושר ושמחה הרמוניה

למעלה