ילדתי!!!

buffalo mother

New member
ילדתי!!!

ילדתי את בתי בלידת בית לפני שבועיים. לידה מדהימה, התרגשות גדולה ואופוריה ולצערי אח"כ בי"ח במשך כשבוע בעקבות צהבת מאוד עקשנית. בביה"ח היה די טראומטי ואנחנו מנסים עכשיו להסתגל למציאות החדשה עם הפייה הקטנה ולשכוח את השבוע שהיה. יש בעיות בהנקה, זה מאוד לא פשוט לנו, הילדה קטנטונת 2.200 ק"ג, נולדה בשבוע 37 אבל אנחנו לא מתייאשות. תודה לכולכן! למדתי המון מכל אחת ואחת מכן. מצורף סיפור הלידה. ושוב תודה הריון קל ותקין ולידות טובות ועוצמתיות לכולכן,

g a n i

New member
../images/Emo210.gifמזל טוב להולדת הקטנטונת!

גמני לא מצליחה לפתוח, מחכה בסבלנות
הסתדר עם הדוקטור? פוסט קל והתאוששות טובה, מקווה שההנקה תתבסס במהרה
(אשמח לעזור מנסיוני הלא-מקצועי)

מזל טוב!!!!

המון מזל טוב, מחכה לקרוא את הסיפור לידה (לא נפתח) שמחה לשמוע שאתם עכשיו בבית תהנו,תנוחו,תתפנקו,ומאמינה שההנקה תסתדר המון המון בריאות

buffalo mother

New member
ניסיון שני

כנראה שגירסת הוורד לא התאימה. מקווה שזה יעבוד הפעם....

g a n i

New member
../images/Emo7.gif מרגש ומשמח!

נפלא איך לא התאכזבת מקצב ההתקדמות (ואפילו כשהאחרים אולי כן
) התרגשתי מהבכי המשחרר שבא לך בזמן, נפלא! לא פלא שאח"כ הכל רץ... את יודעת? מהפגישה האחרונה אצלי ענת נסעה לאחת הפגישות הראשונות איתך
(את היית "היולדת מ-X" בתיאום הפגישות שלנו
)

buffalo mother

New member
תודה לכולכן על הברכות!

בהחלט הייתי מוקפת אהבה ותמיכה. בהנקה יש לי את תמיכת המיילדת ואחרי התייעצות עם יועצת הנקה נוספת, החלטנו לחכות לשבוע 40 של הקטנה שייפול לה האסימון והיא תהיה קצת יותר גדולה ועם יותר כוח. אני עושה ניסיון ציצי לפני כל האכלה של חלב שאוב. אני די מתבאסת מזה שזה לא הולך חלק כמו בסיפורים. gany- בפגישה הראשונה שלי עם ענת היא דברה איתך פעמיים והרגשת לא טוב ומאז כל פגישה שלנו שאלתי לשלומך ואם ילדת כבר. אז אנחנו כבר מכירות

swann

New member
וואו, איזה יופי של לידה!../images/Emo65.gif

קצת גרמת לי לקנא... כי הלידה הראשונה שלי התחילה ממש ככה. רק שממש לא חשבתי על ללדת בבית, וממש לא חשבתי על בלי אפידורל. בסוף היא היתה מלאת התערבויות (כצפוי מבית חולים). כשבעצם חלמתי על לידה כזאת. (הלידה השניה היתה בבית בבריכה, מהירה ואינטנסיבית. בהחלט חויה מתקנת... רק שסיפורים כאלה תמיד גורמים לחשוב - מה היה אילו). מזל טוב, ומקווה שההנקה תסתדר עם הזמן.

למעלה