ילדת אושר...

tairon

New member
ילדת אושר...../images/Emo24.gif

ואז בפעמים שאת כמו ילדה קטנה ואבודה.. אני שם.. קורא אותך.. נותן לך לשחרר ואת מתקשה.. נעצרת ושוב כותבת ושוב שם המחשבות מתגלגלות להן.. גורמות סערה..אני שואל אותך שאלות.. מנסה להיות עדין ואת משגרת תשובות לא בטוחות מהוססות.. והן זו את שמחפשת אחיזה לבטחון...והנה לפתע עינייך נדלקות למין הבזק של רעיון שעלה במוחי הקודח.. אני כמעט יכול לדמיין את החיוך שעלה שם ואייך זה שלפתע האור בעיניים נדלק... ועוד שניה אני מביא לך עוד הפתעה קטנה.. ואת שם כמעט כאילו זו היתה מתנה ארוזה עם סרט רצה לפתוח ולראות מה הגרלתי בחכתי.. אז שוב ההתלהבות והיא מורגשת היטב אצלי חש אותך ורואה בין השורות אייך בבת אחת יש לפתע משמעות אחרת.. ואותה ילדה קטנה ואבודה מתחילה לפסוע יחפה אבל עם חיוך של אושר ..ותקווה שבלב.. ואת כבר לא כל כך ילדה קטנה וגם לא אבודה.. בכל זאת אני תמיד בזרועות פתוחות לכל מילה... ובעיקר לחיוך של ילדת אושר אחת וקסם ענקי בה

../images/Emo14.gif

אמש היא כמעט נפחה נשמתה ילדת אושר הולכת ודועכת ואתה מנשים אותה באיטיות עוטפת מאחה שברי לב בוכיים ומחזיר צבע ללחייה

tairon

New member
צבע לחייך

תמיד יהיה צבע של קסם... וכל אימת שתצטרכי הנשמה אני אהייה שם עבורך תמיד.. ולתמיד.. ואת ילדת אושר מופלאה... הדרך שבחרת בה.. היא עוד חוויה אחת מיוחדת ותעניק לך המון בזה אני מאמין מכל ליבי.. תמיד שלך תמיד איתך.. אחד שלך.. חיבוק גדול מפה

ס מ ד י

New member
אני עדיין ילדת אושר קטנה../images/Emo63.gif

אבל זה מקסים לטעמי... ממש אהבתי, אפשר להחבר לזה...

danistar

New member
ילדה של אהבה

ילדה של אהבה לחופש היא נולדה אוהבת את השמש את הרגשת החופש העולם נראה ורוד עכשיו עוד תלמדי הרבה עליו תני לו קצת תקווה את ילדה של אהבה גדלת באהבה וחום הסתיימו ימי התום רוצה לטעום מהימים לנצל כל רגע בחיים העולם נראה ורוד עכשיו עוד תלמדי הרבה עליו תני לו קצת תקווה את ילדה של אהבה הנה את פורשת כנף זה קרה לך בחטף את שוחה עכשיו לבד עוד תמצאי את האחד העולם נראה ורוד עכשיו עוד תלמדי הרבה עליו תני לו קצת תקווה את ילדה של אהבה תנו לה להשתחרר היא צריכה להתבגר ללמוד את צפונותיו לפקוח את עיניו ….. תרשו לי לספר לכם על הנסיבות בהן נכתב השיר . מייד לאחר הפיגוע הנורא האוטובוס בצומת מגידו כשנודע שחלק גדול מההרוגים היו חיילים וחיילות צעירות כתבתי את השיר הזה לזיכרן של החייליות שלא יזכו עוד לאהוב ..

Mוניk

New member
דני! השיר הזה גרם לי לבכות../images/Emo7.gif

כתבת בתבונה ורגישות דני
מוניק

danistar

New member
לכאורה שיר על ילדה

שגדלה , מה יותר תמים מזה אבל הקונוטציה שבעקבותיה הוא נכתב ..

Mוניk

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gifיערית../images/Emo63.gif

שכחת לכבות את האור יערית ונרדמת עם הספר ביד יערית אבל כל הפיות הטובות יערית לא עזרו לך הלילה לישון יערית
שכחת לכבות את האור יערית ונרדמת עם הספר ביד יערית וכל הפיות הטובות יערית לא עזרו לך הלילה לישון יערית
לאט הזדחל לו השד הנורא והטיל כל הלילה עלייך מורא וצל שהאפיל עליו אור המנורה את ליבך הקטן כה הפחיד את ליבך הקטן כה הפחיד
שכחת לכבות את האור יערית
ונרדמת עם הספר ביד יערית
אבל כל הפיות הטובות יערית לא עזרו לך הלילה לישון יערית
השלג בספר היה כה עמוק והיער עבות והבית רחוק פחדת אפילו לרגע לצעוק כה פרחה נישמתך הקטנה
את ליבך הקטן כה הפחיד את ליבך הקטן כה הפחיד
יערית יערית יערית
נכתב לזכרה של יערית ילדה שבחיים לא אשכחחחח דניאל גם יערית היא אחת מהחיילות שלא יזכו עוד לאהוב
מוניק

danistar

New member
אני קורא את מה שכתבת ../images/Emo7.gif

והלב בוכה .. השיר שלך כל כך מקסים והשיר שלי נראה כל כך עצוב עכשיו .

Mוניk

New member
דניאל!

חיפשתי את המילים בתוך אוספ שלם שאני שומרת במגרה סגורה אוסף מחייה ומותה של יערית והשיר הזה נעלם לי והערב מצאתי אותו הרגשתי שאני חייבת להביא אותו לפה את המילים של השיר מילים שחרוטות לי בראש איך אמא שלה הייתה שומעת את השיר ומזדעזעת מהמילים מי חשב שכך יהיה מייייייייייי מוניק

טאKילה

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif../images/Emo48.gif../images/Emo20.gif

לפעמים נבהלת מהחיים כמו ילדה השמש שמש חמה הרפי אני רק ילדה בתמימות רגליים דורכות בהיסוס כשמסתננת הנפש פקוחת עיניים כציפור קטנה מעופפת מבלי שטעמתי מארץ הפרי, מעולם ילדותי בחיוך של קטיפה גדלתי כאישה ובתוכי נשמה של ילדה נבוכה...

למעלה