ילדת אינדיגו /קריסטל

ניתוש17

New member
ילדת אינדיגו /קריסטל

איך אוכל לדעת בוודאות אם הבת שלי ילדת אינדיגו/קריסטל? קראתי על הנושא וכך נדמה לי.
מיקה בת אילנית
תאריך לידה:11/4/2004
תודה

pynokyo

New member
בשביל מה לשגע את הילדה?

בסך הכל מדובר בעוד תיאוריה - תני לילדה שלך להתפתח בכיוונים שמעניינים אותה, על פי בקשתה, נטייתה הטבעית והיא תהיה מה שתהיה - כל מיני תגים ותגיות גורעים מההתפתחות הטבעית של האדם שהוא מכלול שלם של אופי, גנטיקה, סביבה, חינוך, נטיות טבעיות
כל ניסיון להכניס אדם/ילד לקופסה - עלולה לגרום לנזק ולתסכול בעתיד.
בסך הכל ילדה בת 12 - למה לתייג אותה? אפשרי לה להיות מה שהיא רוצה להיות, מה שמתאים לה ולא בהתאם לאיזשהם ציפיות גלויות או סמויות שלך.
מצאתי איזושהי כתבה בנושא:
https://www.fxp.co.il/showthread.php?t=7360283

ניתוש17

New member
תודה

מודה לך על תגובתך.
אינני רוצה לדעת בשביל "לשגע את הילדה", אלא בעיקר כדי להבין איך להתמודד איתה, כי אותי היא "משגעת". היא אכן רק בת 12, אך חווה קשיים מעבר לנערה מתבגרת רגילה (ויש לי ניסיון), לפעמים בהגדרות יש משהו מנחם...

רותי 11

New member
לפי מה שאת מתארת עושה רושם

שהיא אינדיגו
למרות שמשנת 2000 התחילו להגיע לכאן ילדי הקריסטל

pynokyo

New member
גם אם יש לך ניסיון בהתמודדות עם גיל הבגרות בילדים אחרים

כל ילד הוא אינדיבידואל בפני עצמו - כל ילד והעולם הפנימי שלו והחוויות האישיות שלו,
ברור שלא קל להתמודד עם בעיה כאשר לא יודעים מהי, אבל מאחר ומדובר בגיל הבגרות, תמיכה, אמפתיה וסימטיה יכולים בהחלט לעזור - מה שחשוב זה להיות עם היד על הדופק כדי שהילדה לא תזיק לעצמה (כמו לקיחת סמים, או מעשים אובדניים למיניהם), כל השאר יחלוף עם הזמן ע"י הניסיון האישי של הילדה - אולי פנייה לעזרה מקצועית תחילה עבורך כדי לדעת איך להתמודד איתה - ואולי אם יש צורך והיא רוצה בזה, גם עזרה מקצועית עבורה.
הקטלוגים לא משנים כאן.

רותי 11

New member
מסכימה איתך

למעלה