ילדת החופים? את פה?

eli47

New member
ילדת החופים? את פה?

מאמי אני מצטער לשמוע על משפחתך אני יושב ובוכה וגם נזכר באמא שלי שנפטרה לפני שנתיים ואח שלי שנפטר לפני 19 שנה יומיים אחרי שהו נולד זה סיפור ארוך אני לא ממש רוצה לכתוב אותו פה אני רוצה שנדבר בדרך אחרת לא פה נשמה אני מבין מה שאת מרגישה אני חייב לדבר איתך

eli47

New member
אלין אני מבין שאת חולה?

נשמה טהורה תהיי בריאה מאמי ה´ ישמור אותך אני רוצה להגיד לך שבאמת יש לך לב זהב את פשוט נשמה טהורה קראתי פה הרבה דברים עלייך והרבה דברים שכתבו לך ואת פשוט נשמה רק שתדעי שה´ בוחן אותנו כל הזמן הוא כל הזמן ייתן לנו דברים רעים ודברים טובים את הדברים הרעים זה כדי לבדוק את אמונתנו בו הוא בודק אם אנחנו ניכנע ונפסיק להאמין בו אחרי שקרה לנו משהו רע אם את קראת את ספר איוב אז את מבינה על מה אני מדבר "ייסורי איוב" החיים שלנו זה כל התנך אני מודה שאני נכנעתי פעם אחת הפסקתי להאמין בו ולשמור מצוות ורק סבלתי עוד ועוד הבריאות שלי נפגע יותר ויותר ועכשיו יש רק להאמין בו אם אני אאמין בו אני אתחזק ואני אתגבר על כל המכשולים בחיים המוטו שלי הוא "האמונה מחזקת כל אדם בצרה" מאמי תהיי בריאה גם אני חולה יום שישי שעבר התאשפזתי ואני אולי הולך שוב ביום ראשון אני חולה סוכרת את יודעת מה זה נכון? אז אני גם כן לא מרגיש טוב עכשיו ואני מקווה שה´ ישמור על שנינו ועל כל העולם אין לי דבר בחיים חוץ מאמונה בו שהוא ישמור עלי

עכשיו אני כאן אוי אני מצטערת../images/Emo10.gif

רק רציתי שתדע מה זה השם הזה ילדת החופים ,אני יודעת מה זה סכרת ב טחח יש לך גם כן היפו וכל זה? ירידת סוכר?< מכיר האת זה טוב מאוד. מצטערת שגם כן אתה יתום מאמא ומאח שלך- תמשיך לכתוב לי אני באי מייל שלי או במסינג´´ר אם יש לך - שלאוהים ישמור עלני וב אמת, ויראה לך רק דרכים טובות ומאירות פנים של אושר ואהבה - אמן! >>>>>> ילדת החופים>>>>>>> אלין כאב לי לשמוע אלי שאני ואתה במצב דומה אני מוכנה לסבול רק שלאחרים יהיה טוב- מי יתן וכל זה לא היה קורה?????? אלין. תמיד לצידך להקשיב לעזור ולהבין - תמיד חברה שלך .

eli47

New member
תודה נשמה

אמא שלי שיהיה זכרה ברוך תמיד לימדה אותי שצריך להגיד תודה על מה שיש כל דבר שהוא נותן צריך לקבל באהבה אני אומר לך שאמא שלי עליה השלום היית צדיקה יראת שמיים אני יודע שהיא עכשיו יושבת לה בגן עדן מסתכלת עלי שאני בוכה עכשיו ושומרת עלי כל לילה שאני הולך לישון אני מתפלל לקום בבוקר ולראות את אמא שלי במטבח מכינה אוכל לבוקר אבל כשאני קם .... היא לא שם ואז אני מעביר את היום במחשבות עליה אני לא מפסיק לחשוב עליה אני אומנם לא מדבר עם אף אחד על זה אני אפילו לא מסוגל להגיד את המלה אמא זה כואב לי נורא אני מרגיש שאני ואת נורא קרובים כי אנחנו ממש באותה סירה מה שנקרא המקרה קרה כשאת היית בגיל 14?

למעלה