דחלילית חברה יקרה שלי../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif
שלום אני אלין בת 24 וחצי מאיזור חיפה, אין לך מושג כמה עשית לי טוב על הל ב עם ההודעה שלך אבל אין לי אי סי קיו נשמה יש לי אודיגו , ומסינגר של MSN אני כותבת שירים מגיל 12 בערך, שרה ומיתנדבת מול ילדים חולים כשיש הופעות לא שאני זמרת רק אוהבת לעזור ולתרום מעצמי נשמה. ויש לי מצלמה במחשב אם תרצי לשוחח שם ויש לך מצלמה אשמח מאוד והכבוד הוא לי לדבר עם חמת לב ונפש טהו רה שכמותך אני לא מהמרת עלייך- אני בטוחה ככה נשמה- ואם את רוצה נשוחח לנו ב צאט, כל שיר שתירצי ואוכל לשלוח ולעזור לך אעשה את זה בשימחה ומכל הלב נשמה. אנני גם כן אוהבת מאוד מיזרחית. אני משאירה לך את הפון שלי תתקשרי אם את רוצה בכל שעה א ני ידלה של ים ילדת החופים וילדה של לילה-לא נירדמת בלילות!!! אם את רטוצה כתבי לי לאי מייל שלי מה שרק בא לך האי מייל שלי זה:
[email protected] וכמו תמיד את מ ו זמנת בשימחה נשמה שלי לטלפן אליי אם את יכולה ואם את רוצה אני יכולה לשמוע, יש לי אוזן בנ מה אני אוהבת לעזור ואהבת בכלל בני אדם (רק לא ערבים) חחחחחחח תתקשרי אם בא לך נשמה: 463486-064.
שיהיה לנו שבוע וב ומקסים רגוע מלא אהבה ומלא מיזחרית . קוראים לי אלין אם לא אמרתי לך . ביי נשמה אשמח לשמוע ממך אפילו כאן או בכל דרך שכתבתי לך נשמה! >>>>>>>>>ילדת החופים- אלין>>>>>>>>>