ילדת החופשים }{

ילדת החופשים }{ ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

מה שלומךךךךךךךך? הנה נכנסתי !!!!

דודו21

New member
לא מובבבבבבבבבבבבבבבבן../images/Emo3.gif

מה זאת אומרת החופשים... החופים

בובה מקסימה טוב שאת כאן נשמה../images/Emo140.gif

איזה כייף לי שאת כאן - תשארי תמיד כאן וגם כן שם בצאט עכשיו אני מאמינה לך שאת בת, אל תיפגעי אבל את יודעת שבצאט בחדר שאנחנו נימצאות יש מלא סוטים ומיתחזים אבל כשתיכנסי לחדר פעם הבאה בכייף אני אתחבר איתך למצלמה או לנטמיטנג- ואם תיצטרכי משהו קטנה שלנו אני תמיד כאן זה פורום מגניב את מוזמנת תמיד להיות איתנו כאן ורק אז תגלי איזה אנשים מקסימים יש כאןץ ביי נשמה ולילה מקסים לך. אוהבת תמיד >>>>> ילדת חופים<<<<<<<<< אלין

דודו מאמי-אני גם כאן וגם כן בחוף../images/Emo29.gif

אולי אתה לא יודע אבל אני המון המון בים, לפעמים אי יושבת גולשת מול המחשב וסתם פתאום ניתקפת ברצון לראות את הים להריח אותו וכל השאר להביט עליו כמובן- זה תמיד קורה לי בלילות כשאני במחשב כאן- אז מיד אני מכבה את המחשב הולכת ברגל לים רבע שעה הליכה ברגל מהבית שלי - וחזורת אחריי שעה שעתיים כמה שבא לי באותו הזמן- חזורת לכאן וכרגיל ממשיכה לכתוב. דודי יש לי בקשה ממך ואני יודעת שאתה יוכל כי יש לך קומבינות וקשרים בכל האתרים אני מחפשת איזו תמונה או שניים של חוף ים אולי תוכל בבקשה להשיג לי? אין לי אפילו תמונה אחת של ים למרות שאני חוהל מושבעת של ים אין לי תמונות שלו במחשב רק במגירה ואין לי סורק לצערי אז אולי תעשה ל יאתהג´סטה הזאת? ותשיג לי תמונה של ים????בבקשה מיתחננת דודו- רק אתה יכול- אגב לא ענית לי איפה אתה גר החיפה- או שאתה לא רוצה לענות? זכותך המלאה . אודה לך מאוד אם תשיג לי איזו תמונה יפה של חוף ים אפילו עם אנשים או שקיעה בתוך המים לא משנה העיקר שיהיה שם ים. והעיקר שתהיה לך אחלה של שבת- שבת שלום נשמה אוהבת תמיד >>>>>>> ילדת חופים>>>>> אלין

למעלה