ילדת חופים - אלין - את חיה? איפה את

alonpaz

New member
ילדת חופים - אלין - את חיה? איפה את

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

אלון פז-אני כאן מאמי- רק התעוררתי../images/Emo12.gif

ולא הספקתי להעיר את הפורום היום - יהיה בסדר. ושיהיה לך ערב נעים. <<<<<< ילדת החופים<<<<<<< אלין

eli47

New member
אלין מאמי? נשמה שלי? מה קורה?

איפה את אני לא רואה אותך פה?

למעלה