ילד, איפה אימא שלך?

ילד, איפה אימא שלך?

הממ רק תהיתי מה הסימנים האלו שיש ללהקה. מין 4 סמלים קטנים. אתם בטוח יודעים למה הכוונה... אני ישמח אם תגלו לי מה הם כי לא הצלחתי לפענח. ליהיא:)

FunkyMonk

New member
......

כל אחד מהסמלים מסמל יישות אחרת בלהקה. הנוצה את פלנט, השלושה עיגולים את בונהאם, הדבר המוזר שדומה לעיגולים מסמל את ג'ון פול ג'ונס, והZofo/Zoso מסמל את ג'ימי. הסמל של פלנט מסמל פוריות. הסמל של ג'ון מסמל שוויון ואחווה, ואיחוד ולא יודע מה.. של בונהאם אני לא זוכר כרגע.. ועל הסמל של פייג' לא הצלחתי למצוא מידע, ככל הנראה זה משהו מהכתובים הבודהיסטים אם אני זוכר נכון, אבל אין לי מושג מה המשמעות שלו.. http://experts.about.com/q/Led-Zeppelin-501/Coda-symbols.htm

Jagged chaos

New member
זה רק אני או ש....

הסמל של ג'ון הוא הסמל גם של המכושפות?

MusicA

New member
כן, ובעוד די הרבה מקומות וסרטים,

לא ברור למה.

עם כל הכבוד לפירוש של ג'ון לסמל הזה

הסמל הזה פשוט (לפי מה שאני יודעת) מסמל מאגיה בכללי, ואיחוד כוחות. משו כזה. אם אני לא טועה זה איחוד כוחות הטבע (מים, אש, אוויר ואדמה.)

FunkyMonk

New member
עם כל הכבוד למכושפות

הסמל הזה קיים אלפי שנים (אכן), ומסמל בדיוק את מה שכתוב שם. שני הסמלים היחדים שנתונים לפרשנות הם של ג'ימי ופלנט.

זה רק אני

או שהסמל של ג'ימי נראה כמו פרצוף עם משקפיים ? ZoSo.. הS זה האף.. ה Z זה השיער (קצת קוצני, אמנם).. והקו המחבר בין הo, וול, זה המשקפיים =) ומשום תמיד חשבתי שהנוצה של פלאנט זה מיקרופון.

למעלה