ילד אם קלאב פוט

אירנה ק

New member
ילד אם קלאב פוט

בת שלי בת 8.5 חודשים נולדה אם קלאב פוט עברה 6 גבסים ושני ניתוחי גיד אחילס עכשיו בשלב של נעלי דניס בראון 24 שעות ביממה אני פונה להורים שיש להם ילדים אם קלאב פוט בשאלה איך לעזור לבת שלי להתפתח בלי עיכובים בהתאם למצב מעניין אותי הכל איך ללמד אותה להיתהפך לזחול להתישב לבד תודה מראש

פרלמנים

New member
../images/Emo140.gifשבת שלום וברוכים הבאים

פורים שמח! שלום לך, וטוב שהצטרפת אלינו! הבן שלי רק בן חצי שנה אבל אנחנו מנסים כל מיני שיטות לגרום לו לעשות דברים. למשל, אחרי המקלחת כשהוא בלי הדניס, אני שמה אותו על הצד או מגלגלת אותו במיטה שלנו מהבטן לגב ולהיפך- לעידוד ההתהפכות (זה עבד כי הוא התחיל להתהפך לפני כמה ימים), והרופא שלנו לימד אותנו שיטות לעידוד זחילה, אם תרצי אסביר לך!(זה קצת מסובך לכתוב את זה)... אני מושיבה אותו הרבה בלול עם כרית מאחורי הגב והוא מזדקף יפה, הרופאת ילדים מאוד מעודדת את זה. בטוח יהיו פה עוד אמהות עם עצות, במהלך היום! איפה אתם מטפלים? ספרי קצת עליכם אם לא אכפת לך... איפה הייתם עד היום? אנחנו תמיד שמחים לקבל בזרועות פתוחות ילדים והורים חדשים למועדון הקלאב פוטים שלנו... שבת שלום! ג'סיקה

טאניוש

New member
ג'סיקה, לא מומלץ להושיב

בכל מקרה, לא בגיל חצי שנה. מוזר מאד שהרופאה תומכת בזה. אם הילד לא מתיישב לבד השרירים שלו עוד לא חזקים מספיק. לאון התיישב מאוחר לכל הדעות (שנה וחודשיים), רק אחרי גיל שנה פיזיותרפיסטית אמרה להושיב אותו כדי להראות לו את התנוחה. בשלב זה הוא כבר זחל והיה בחצי דרך לישיבה, רק לא שיחרר את היד. כמובן לשיקולך

sigis7

New member
ברוכות הבאות!!!

מצטרפת לכל מה שכתבה ג'סיקה, גם הבת שלנו בת ששה וחצי חודשים, כמו דניאל, אבל רעיונות לעידוד הקטנים יש לי בשפע, רק אם תוכלי לספר מה והאם היא כבר עושה עד היום כדי שאוכל לדעת באיזה שלב אתם ומה להציע. בכל מקרה שמחים להכיר! מאיפה אתם ואיפה הקטנה מטופלת? שבת שלום!

טאניוש

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo140.gif

אנחנו טופלנו בפיזיותרפיה, קצת קשה לי להסביר תרגילים. הבן שלי התפתח בהחלט עם עיכוב מבחינת מוטוריקה גסה, לדעת הרופאה שלנו חלקית בגלל דניס בראון, אבל הדביק את הפערים עד גיל שנה וחצי. גם אשמח לקצת פרטים. מאיפה אתם בארץ? איפה מטופלים?

אירנה ק

New member
קלאב פוט

תודה לכל משענה לי. אנחנו גרים בקריות. את הבעיה גילינו עוד בשלב ההריון, הינו בשוק כי גם בעלי נולד עם קלאב פוט אבל עמרו לו אז שהבעיה לא תורשתית. זה העבר. עכשיו נדבר על העתיד. הבת המקסימה שלנו כבר בת 9 חודשים היא מטופלת בחיפה אצל דר. אידלמן. עברה 6 גבסים, ניתוח גיד, 4 חודשים עם נעליים בסוף התברר שהניתח לא הצליח העקב לא ירדה למטה וצריך לנתח שוב ושב גבס 3 שבועות ושוב נעליים 24 שעות ל4 חודשים. פנינו לפיזיוטרפיסתית במטרה לעזור למקסימונה שלנו להפתח עד כמה שאפשר בקצב רגיל היא עזרה לנו מאוד. ילדה התחילה להתפח מהבטן לגב לבד. אני מושיבה אותה, קודם עם תמיחה של כריות ועכשיו כבר בלי. מתחילה להתהפח מהגב לבטן אנחנו עשים לה כמה פעמים ביום התעמלות , מפעילים את כול השרירים ומפרקים שמוגבלים בגלל הנעליים. זה עובד. טוב לדעת שאנחנו לא לבד בעולם מתמודדים עם הבעיה. היתי שמחה ליצור קשר יותר קרוב אפילו טלפוני.

ברוכה הבאה

באתר שלנו, (כתובת מופיעה בחתימה שלי,) יש תחת "בין הכסאות" חלק על פלדנקרייז. שיטה מדהימה שעזרה לנו מאוד. פני גם לkashke במסר, היא מדריכה בשיטה ותוכל להמליץ לך לחמי ללכת. בכלל אם תכתבי כאן בחיפוש "פלדנקרייז" תמצאי כמה הסברים. בהצלחה.
וחג שמיח.

למעלה