ילד בן שנתיים

ילד בן שנתיים

בקרןב יש לילד יומודלת שנתיים ולא יודעת מה לקנות מתנה . והילד הזה רמת ההתפתחות שלו מעבר לגיל שנתיים אז מה אתם ממליצים לקנות לו?

יעל כץ

New member
מתנות לגיל שנתיים

יש הרבה מאד אפשרויות. מ- אופניים ועד צעצועים, משחקים, ספרים, קלטות... אנא עזרי לי בכך שתמקדי אותי קצת יותר. אולי לתחום מסוים, רמת מחיר... האם זה לילד שלך או מתנה לילד אחר?

אוקיי

קודם כל המחיר זה יהיה עד 150 ש"ח . הילד הוא לא שלי אלא האחיין שלי ככה שהוא משפחה ואנחנו ממש קשורים. אני רוצה צעצועים משהו שיוכל להיות מרוכז ולשחק לא משהו שאחרי כמה דקות יימאס לו.

יעל כץ

New member
מתנה לגיל שנתיים

הנה כמה אפשרויות בטווח המחיר הזה ומטה, אם לא מצויין אחרת - את יכולה לראות תמונה ולקבל יותר פרטים כאן באתר: * בית חיות מפתחות (צ'יקו) - צעצוע עם מפתחות. בסביבות גיל שנתיים ילדים רוכשים את היכולת לסובב מפתח, ונהנים לסגור ולפתוח דלתות. * מפעל הכיף (פליידו) - המטחנה עם הבצק. בצק הוא חומר שמתאים מאד לגיל, והמטחנה עם 4 הסרגלים שלה, מאפשרים משחק מגוון. * מר תפו"א מזוודה (פלייסקול) - מרכיבים פנים שונות ומשתנות, לומדים על אברי הפנים והגוף, את המיקום שלהם, ומפתחים גם יצירתיות ודמיון. * מגה סקטצ'ר (טומי) - לוח מחיק שיש בו גם חותמות. * פאזלים - למשל, פאזל רכבת מספרים וצורות (אינפנטינו), או פאזל ראשון של אינפנטינו. בכלל, אם הוא 'מיודד' עם פאזלים, יש מגוון גדול מעץ, מקרטון וכו'. * הקטר צ'וצ'ו (טומי) אם תרצי עוד - כתבי לי.

תודה רבה

רוב הדברים שאמרת לי יש לו. ורציתי משהו מיוחד אבל בסופו של דבר מצאתי בכל מקרה מצאתי תודה רבה.

למעלה