ילד בן 4 זקוק בדחיפות להשתלת מח עצם

ילד בן 4 זקוק בדחיפות להשתלת מח עצם

וכמובן גם לתרומות כספיות כדי לממן את בדיקת הדגימות. אני מצרפת כאן את הפנייה שקבלתי מאת קרובת משפחה שלי, שמכירה אישית את המשפחה הנזקקת, וכן מסמך נוסף עם תאור של אומרי רזיאל ותמונות שלו. אם אפשר לעזור בדרך כלשהי, זה יהיה נפלא. תודה מראש - קרן. שלום לכולם, בטח תיתקלו במכתב שרשרת הזה ברשת בימים הקרובים, אלא שהפעם אני מצרפת אליכם גם בקשה אישית. הילד שבו מדובר הוא אחיינו של מישהו שעובד איתי. צירפתי את המכתב המקורי וגם את ההתגייסות של החברה שלי (תראו את האימייל למטה של מנכ"ל סייפן) לטובת העניין. תכלס, כרגיל צריך תרומות כספיות וגם נכונות להיבדק להתאמת מח עצם. יותר ספציפי: סייפן מקימה עמדת בדיקה (אזור תעשיה נתניה) כך שכל מי שיכול ומזדמן לו לבוא להיבדק ביום שלישי, 12 לאפריל, אני אשמח אם יעשה כן. חוץ מזה באותו יום יהיו פזורות בארץ עוד 39 תחנות, אז מי שיביע נכונות אני אשלח לו פרטים. וכמובן להעביר הלאה.... תודה, שחף -----Original Message----- From: Boaz Eitan Sent: Monday, March 28, 2005 10:10 AM Subject: Urgent request for help - Omri Raziel ‏יום ראשון 27 מרץ 2005 עובד יקר, משפחתו של יונה דביר, עובד סייפן, זקוקה לסיוע. בן אחותו של יונה, אומרי רזיאל בן ה-3, אובחן לפני 8 חודשים כסובל מנון-הודג'קינס-לימפומה, גידול סרטני מסוג קשה במיוחד, אלים, עיקש וקשה לריפוי. אחרי סדרה ארוכה של טיפולי כימותרפיה קשים, פגיעה קשה בראיה בשתי עיניים כתוצאה מגידול בראש, ואחרי שהיה נדמה כאילו אומרי מתגבר על המחלה התברר לאחרונה כי הסרטן האלים חזר וחדר לנוזל עמוד השדרה ולמוח העצם. הכימותרפיה לא ריפאה את אומרי. אומרי הוגדר כמקרה רפואי נדיר, הטיפולים הקיימים אינם מועילים ואומרי עבר לטיפול בתרופה ניסיונית, תרופה שניתנת בפעם הראשונה בארץ לפעוט. למרות זאת כעת ברור כי השתלת מוח עצם הינה הסיכוי היחיד של אומרי לנצח את המחלה. השתלת מוח עצם היא תהליך פשוט יחסית העשוי להציל את אומרי. למרבה הצער, כל בני משפחתו של אומרי וקרובים נוספים נבדקו ונמצאו לא מתאימים. גם בדיקה במאגרי תורמי מוח עצם בארץ ובחו"ל לא העלתה דבר. בימים אלו נערכים בני המשפחה, יחד עם מאגר מוח העצם של עמותת "עזר מציון" לקיים מבצע התרמה ארצי. המבצע ייערך ביום שלישי, 12 באפריל 2005. מיקום נקודות ההתרמה יפורסם באמצעי התקשורת ובין השאר תיפתח נקודה בסייפן. המטרה, לאסוף עשרות אלפי דגימות דם שיגבירו את הסיכויים למצוא תורם מתאים לאומרי. מעבר לכך, עלות כל בדיקת דם לסיווג רקמות נאמדת כיום בכ-60 דולר. למרבה הצער איסוף דגימות הדם אינו מספיק. בשביל להציל את אומרי נדרש לגייס מימון עבור כל בדיקה ובדיקה. למבצע דרוש סכום של כמיליון דולר! מידע מורחב על אומרי ומחלתו ניתן לקרוא בקובץ המצורף. הנהלת סייפן מצידה נרתמת לסייע למשפחתו של יונה דביר, הן בתרומה כספית והן בגיוס עובדי החברה לטובת המאבק. תרומתכם, עובדי סייפן, בבדיקת דם ו/או תרומה כספית (ראה להלן), הינה חלק מן המעט שנוכל לעשות. בנוסף, תוכלו להפיץ את המידע לקהילת אנשי הקשר שלכם על מנת להרחיב את מאגר האנשים שישמעו וירתמו לטובת הנושא (לצורך כך מצורף קובץ WORD נוסף שאותו יש לשלוח הלאה). תרומות כספיות ניתן להעביר כדלקמן: 1. באמצעות פדיון שווי ימי חופשה, לעובדים שלהם יתרת ימי חופשה: ניתן לתרום עד 10 ימי חופשה ולא יותר ממחצית יתרת ימי החופשה של כל עובד. יש לשלוח מייל ללירז תוך ציון מספר ימי חופשה שמעוניין העובד לתרום. 2. באמצעות העברה לחשבון מיוחד שנפתח עבור מבצע ההתרמה. פרטי החשבון: בנק מזרחי, מס הבנק 20, סניף טרפון, מס הסניף 430 מס החשבון: 629004 שם החשבון: עזר- מציון (מספר תיק במס הכנסה 580079978 לפי סעיף 46) כתובת: רבי עקיבא 64 בני ברק (לצורך קבלת חשבונית נא לשלוח את האסמכתא של ההעברה הכספית למרכז אורנית של עזר מציון, רחוב קפלן 40 פ"ת). 3. באמצעות משלוח צ'קים לפקודת "עזר מציון" - יש לשלוח למרכז אורנית, רחוב קפלן, 40 פתח תקווה 49210. 4. באמצעות תשלום בכרטיס אשראי - להתקשר לטלמסר: 1900 33 12 12 בברכה, בועז איתן

למעלה