ילד בן 5.5 יבש ביום ורטוב בלילה

ילד בן 5.5 יבש ביום ורטוב בלילה

שלום אני אמא חד הורית לילד בן 5.5 אשר ניגמל בצורה יפה בגיל כ- שנתיים אך בלילות היו פיספוסים. מיזה כשנה ויותר הוא מרטיב כל לילה, לי אישית מאוד לא נוח לי עם העיניין , קשה עם הריח , הכביסות וכל השאר. עשינו בדיקת שתן ב- 16.4.05 הכול תקיין, הרופא ביקש ממני להרבות בשתיה מתוקה במהלך היום, ובערב לא להשקות , רק אם חייב ובמיים, כמו כן לבקש מהילד להתאפק במהלך היום, ההסבר שלו היה להגדיל את השלפחית. מיותר לציין כי במהלך היום הוא מתאפק ללא כל בעייה כ- 6, 7 שעות במהלך הגן הבעייה היא רק בלילה. בנתיים פעלנו לפי עייצת הרופא ואין תוצאות , איך אפשר לעזור לבני להיגמל . תודה

לילך

שלום רב האם בנך נבדק גופנית ?? מבלי שבדקתי את בנך ניראה לי כי רוב העייה אצל הינה דחיית ההשתנה באופן מתמשך. לא ברור לי למה צריך להרבות בשתייה מתוקה ?? האם יש בדיקה המראה כי לבנך יש נפח כיס שתן קטן??\ הדרך בה הודרכתם אינה זו המקובלת ד"ר יוסי בנימיני

שאלה נוספת בבקשה

שלום לך דר יוסי בנימיני !! אכן הקשבתי להצעתך וניגשתי שנית לרופא, הוא כמובן הסביר לי כי זהו רק שלב ראשוני , וכעת צייד אותי במרשם תרופתי MINIRIN בעצם אני לא יודעת מה זה , במה זה אמור לסייע, ומה זה בעצם מכיל, האם יש אפשרות לפגיעה כל שהיא הן פגיעה בחלקים פנימיים או אולי הפרועת גדילה. אנא חשוב לי לדעת וכמה שיותר מהר , ניסיתי פעם אחת אני פוחדת להמשיך ולנסות , כי אני לא יודעת מהם הסיכונים אם בכלל. פעם הראשונה זה לא עזר.

למעלה