ילד(ה)

מי אגם

New member
ילד(ה)

ילד, אתה חסר בושה מחזר אחר אישה שלא רוצה בך היא כרוכה אחר ילדון בן שלושים מהסוג שאוהב לקטוף פרחים רעננים. אבל ילד, אתה לא מבין אי אפשר למחזר כל הזמן את אותם טריקים נכנסת לטריטוריה לא שלך עכשיו צא מהר, ושכח מהאישה! ילד, ידעת מההתחלה שהאישה הזו לעולם לא תהייה שלך היא מסוג אחר, פשוט שונה אתה מפשוטי העם ואינך ראוי לה. ילד, יש שותף לצערך חשוב על כל הלבבות השבורים שהשארת בדרכך יהיה טוב, ילד, אל תוותר זכור שהבטחת לעצמך לא למהר.

מי אגם

New member
ועוד שיר - ההבדל בין הודו לאמריקה

יצאתי להפלגה לפני שנים אחדות כשהגעתי ליבשה לא האמנתי למה שעיניי רואות חשבתי שזאת הודו, כי זה נראה לי מוכר אבל איפה הרגש כשרוצים ליהנות מה"מוצר"? בזמן שתהיתי למה בהודו אין שום יישוב אנסתי את הרגש הלוך, חזור ושוב עד שהפך לאוויר, ונהדף בלי שום כוח עצובים המָלָחִים שנאלצתי לשכוח פתאום באת בספינתך אל נמל אמריקה אמרת: "הודו זה לא כאן, מצפן יקר, אתה טעית!" כן´ את - באת בספינתך והראית לי כל טוב מחוזות חדשים - ללא אונס, ללא שום ביזבוז יופי בתולי, אגמי בדולח ויערות אינסופיים (לא ברור לי איך בין אמריקה להודו טועים?) אדמה וחווה סוף סוף נפגשות לראשונה בארץ חדשה בה באמת יש אהבה

מי אגם

New member
כשכתבתי את השיר,

זה היה בשלבים הראשונים כשיצאתי מהארון בפני עצמי, ולא יכולתי להביא את עצמי לכתוב על אהבה של ילדה לילדה אחרת...

למעלה