ילד חורף כמה קיבלת בפסיכומטרי?

liransa

New member
ילד חורף כמה קיבלת בפסיכומטרי?

ומי אתה?? נראה לי שאנחנו לא יודעים עלייך כמעט כלום...

טוב... אם אתה ממש סקרן

אני סטודנט למחשבים בן 22 (וקצת) חמוד מצחיק חתיך ולא פנוי. אני אוהב (רק) בחורות, אני אוהב ללכת לים אבל שונא להיכנס, אני הכי אוהב ארטיק קרח רמזור (שזו הנחמה היחידה שלי בקיץ שאותו אני שונא) לגבי ציון הפסיכומטרי שלי - זה דבר קצת אישי שאני מעדיף לשמור לעצמי אבל בתור פיצוי אני אספר שאני רץ 2000 ב8 דקות (פעם הייתי רץ יותר מהר) עוד משהו? ילד חורף

liransa

New member
2000 ב 8 דקות?

חי חי איזה עגלה... לא סתם אבל יש לך עוד מה להשתפר אם אתה סטודנט למחשבים (טכניון או ת"א) אז אתה בטח במועדון ה 700 לא?

מה עם החברה?

אתה נשמע ממש חמוד... אתה בטוח שאתה לא פנוי? מי זו החברה הזו שלך? ספר עליה קצת! שווה משהו? או שאפשר להפטר ממנה... נ.ב סליחה על החוצפה והישירות...

תודה ../images/Emo3.gif

אני ממש לא ראוי למישהי מושלמת כמו החברה שלי, אז בעיקרון אנחנו ביחד עד שהיא תקבל קצת שכל ותחליט לזרוק אותי, אני מבטיח לספר לך כשזה יקרה
דווקא חוצפה וישירות זה דבר טוב כל עוד זה לא פוגע באחרים... ואם כבר.. מאיפה את צצת? אולי את תספרי קצת על עצמך?

../images/Emo99.gif

אם אתה לא ראוי לה אז אולי תהיה ראוי לי? איך היא נראית? יפה? אני בטוח יותר יפה... אולי בכל זאת תעזוב אותה? אתה ממש מוצא חן בעיני... מי אני? אני ילדה חמודה ששמעתי מחברה על ילד חורף החמוד שמנהל פה את הפורום והחלטתי לנסות... אתה חושב שהיא תקבל שכל בקרוב? תשקול את זה טוב? שלך, ילדת קיץ...

חחח....../images/Emo6.gif

למה לא אמרת שאת יותר יפה וחמודה? אני הולך להיפרד ממנה היום......

pavel7791

New member
לכל מי שרוצה לדעת קצת על ילד חורף

מתוך הציתותים של ילד חורף מפורום סטודנטים: "בתור סטודנט למדעי המחשב באת"א אני לא מתכוון לעבוד שניה אחת בבדיקות תוכנה ושאר עבודות שחורות - אפילו לא בתור "התחלה". לא בשביל זה אני קורע את התחת. הבנתי שהשוק בכזה מצב שיהיה לי המון מזל אם בכלל אני אצליח למצוא עבודה שחורה כזאת. אז רק רציתי שתדעו שיש הרבה אנשים כמוני שלא מתכוונים לשבת בבית חצי שנה לחפש עבודה דפוקה כזאת ובגלל זה כל מי שיכול יעזוב את הארץ לתואר שני+עבודה בחו"ל. אני לא הולך לתת לאף מעסיק בארץ לנצל אותי בגלל המצב המחורבן בשוק

מעניין... ../images/Emo13.gif

א. אני ממש מרגיש סלבריטי שלמישהו מעניין את התחת מה אני רושם ב. אם כבר אתה מביא הודעה תביא גם קישור לכל השירשור שכולם יוכלו לראות באיזה הקשר ההודעה נכתבה ג. חבל שאתה לא משרשר ופותח סתם הודעות חדשות ללא שום צורך. ד. אם כבר אתה מחפש מידע מעניין על דעותיי בפורום סטודנטים - הייתי ממליץ לך מאוד לחפש את "מכתב האהבה לעתודאים". ה. שיהיה בהצלחה!
ו. אין לי מה לרשום רק רציתי להראות שאני יודע להמשיך את הא"ב אחרי האות ה´ נ.ב. - אז מה? בקרוב מועדון מעריצים וכאלה? ילד חורף

למעלה