ראשית, יש קשר לפורום
אני בהחלט רואה מה הביא את מלח השמים להביא את השיר אלינו. השיר מדבר על הצורך לרצות את ההורים במחיר של העצמיות, על הצורך של ההורים לממש את עצמם באמצעות הילדים, שמביאה את הילד בסופו של דבר לאומללות, כי הוא חי את חייהם ולא את חייו, ולא עושה מה שהוא רוצה לעשות. בעיני זה מתקשר במדויק לדברים שאנו מדברים עליהם כאן. משתתפים רבים כאן דיברו על כמה שההורים דוחפים אותם לעשות ילדים, כי הם רוצים נכדים, ומתעלמים ממה שהילדים שלהם רוצים. שנית, הודעתו של הגולש המכונה yedid היתה חצופה וטרולית, תרצי או לא. מי הוא שיגיד לנו על מה לדבר ועל מה לא? זהו משתתף שבא לכאן בעבר כדי "להוכיח" לנו (בטיעונים ברמה של כיתה ג') שקיומו של הפורום הזה לא מוצדק, ועכשיו הוא חוזר הנה לקבוע לנו על מה מותר לנו לדון פה ועל מה לא. (והאם באמת את לא שומעת את נימת ההתנשאות הגועלית שלו?) סליחה, אבל עלי זה לא מקובל. אנחנו לא חייבים כאן למישהו דין וחשבון, ובוודאי שלא למתנשאים יהירים מסוגו, ומסוג "ההולך בשדות" או איך שלא קוראים לו, וחבל מאוד בעיני שאת ואחרות כאן משתפות איתם פעולה. נמאס לי שכל פעם מישהו מוחה כאן על זה שאנחנו לא פתוחים לדיונים, רק כיוון שאנחנו דוחים בתוקף את הטרולים הללו. מבחינתי שום דיון לא יכול להתחיל ממקום של התנשאות כל כך דוחה של אחד הצדדים על הצד השני. אני לא כאן בשביל להתנצל בפני אף אחד. מצטערת! ואני אמשיך לשים אזהרת טרול על כל אחד כזה, בתקווה שכמה שפחות יגיבו להם.