ילד למה יש לך 4 פגים?

TheGuyOnTheBike

New member
ילד למה יש לך 4 פגים?

מה אתה מחליק על 2 הצדדים? לא, שמתי 4 בשביל שיפסיקו לשאול למה יש לי 2 או 3. כנראה שזה לא עבד. בלי פגים? הו לא. ילד? איפה הצפרדעים שלך?! היי היי אני לא ילד אני חייל! היי חייל איפה המדים שלך? למה שאני אלבש אותם שאני רוכב על אופניים? היי חייל בלי מדים אם ארבע פגים שלא עושה גריינדים על שתי הצדדים למה האופניים שלך קטנות כל כך? הם לא קטנות, יש להן גלגלים קטנים אה. למה? ככה. היי, איפה המעצורים שלך? לא צריך אותם. ומה אם אתה רוצה לעצור? אני לא עוצר. תגיד, זה אופני ראלי מקצועיות? אני אקנה אותם ב50 שקל כי אין לך ברקסים. 4 אלף. לא. קישטה יא מציק! למי זה קורה יותר מפעם בשעה?

TheSTREETmaN

New member
אני עונה על השאלות האלה 80 פעם ביום

כשאני מתאמן בצ'כונה על מניואל ובאניהופ... וילדים מבקשים שאני אעשה "סלייד" על המדרכה..... אבל לא נורא... חלק מהילדים ששואלים בסוף יהפכו גם לרוכבים...

ttowell

New member
קבלו מה אותי שואלים?

דו שיח ביני לבין ערס מצוי: ערס:ילד מה זה הארו? אני:לא זה מקניל. ערס:אתה יודע לעשות 360 עם ההגה?? אני:כן ערס:כמה פדלים אתה עושה?? אני:זה לא נחשב תרגיל... ערס:כמה עלו לך?? אני:לא יודע קניתי חלק חלק....\ ערס:דוד שלי מביא כאלה ב300! אני:יופי ערס:נו תעשה תעשה איזה תעלול אני: אין לי כוח עכשיו ערס: נו תעשה תעשה משהו הכי מטורף אני:דופק 180 ערס:יוווווווווו איך עשית את זה למד אותי אני:אי אפשר צריך להתאמן שנים... ערס:וואלק אני יביא תאופניים מדוד שלי אתה לא יודע מה אני יעשה לך אני עושה לך סלטות באויר עם האופניים שלי אני:כיף לך ערס:יש לי הארו זיפו..זה טוב נכון? אני:לא! ערס:אז מה טוב? אני:כנס לwww.empirebmx.com ותראה... ערס: איך איך?? אני: עזוב לא משנה ערס: טוב יאלה ביי כפרה תתאמן תתאמן תהיה טוב.

ttowell

New member
נכון!!

אל תדאג ששואלים אותי את זה אני אומר אני לא מכחיש!

roeiBMX

New member
ערסים :)

זה הדבר הכי מצחיק בעולם...פעם עשינו סשן כזה רגוע בלילה בבי"ס ליד הבית שלי ובאו כמה ערסים קטנים ושיגעו תשכל אז אחד מהם שרכב על גרוטאה כזאת עם גלגלים בגדלים שונים התחיל לנסוע מהר ולצעוק "האופניים שלי זה ראלי ראלי ראלי ראלי הרו הרו הרו הרו" או שפעם אחד אמר לי שיש לו בבית "ראלי הרו טרק שרדר"

BenBmx

New member
פעם ערס אמר לי

הרבה דברים. אני לא חושב שהבנתי אפילו מילה אחת. הסוף.

למעלה