ילד מגירושין ועוד ילד מבנק הזרע...

women34

New member
ילד מגירושין ועוד ילד מבנק הזרע...

חברות,
יש לי נסיך מקסים בן 4.. ואני שוקלת ברצינות מוחלטת להגדיל את המשפחה דרך בנק הזרע
ברור שיש לי לבטים, לצד הרצון העז, כמו למשל, כילד אחד הולך לאבא שלו והילד האחר נשאר בבית
כמו למשל מה אומרים לילד שאין לו אבא
האם מישהי נמצאת במצב כזה?
מכירות מישהי?
איך ההתמודדות?

mother cat

New member
כבר כמה שעות מנסה לחשוב מה לענות לך

מצד אחד - אין לי נסיון בגרושים או בילד מבנק הזרע (יש לי חברות עם נסיון או בזה או בזה), אז הדבר הראשון שעובר לי בראש להגיד זה - לא יודעת...

אבל אחרי קצת מחשבה, אני תוהה במה זה בעצם שונה ממצב של גרושים ונישואים שניים - בהם לילד אחד יש אבא שהוא נמצא אצלו מספר פעמים בשבוע וכל שבת שניה, וילד שני נשאר כל הזמן עם אמא ואבא (הבעל החדש)? גם במצב כזה יש שונות בין הילדים. או להבדיל, ממה זה שונה מילד יחיד מבנק הזרע - הרי מהר מאד הילדים קולטים את הקונספט של "אבא" (החתלתול שלי יודע לזהות כל אבא שמגיע לדן ולהגיד לי "זה אבא של X, זה אבא של Y") - אז המחסור באבא בעצם אינו שונה.

אני חושבת שהכל תלוי באיך את תתיחסי למצב ומה את תעבירי לילדים. אם תתיחסי לזה בטבעיות ולא תעשי מזה דרמה מהתחלה, יכול להיות שהילדים יקלטו את המסר שכל משפחה זה קצת אחרת והכל בסדר עם זה. אני חושבת על חברה טובה שיש לה ילד מתרומת זרע - הטבעיות שבה היא מתיחסת לזה שלילד אין אבא בהחלט עברה גם אליו ולא נראה שהוא חווה מחסור. אז אולי הגישה צריכה להיות אותו הדבר?

מאחלת המון בהצלחה במה שתבחרי לעשות! מקווה שתרמתי קצת כיוון מחשבה...

ingamo

New member
הי, לי יש ילד שיש לו אבא ויש ילד בלי אבא

רק אצלי הכל קצת שונה:
הגדול בן 26 , עם אבא שלו התגרשתי כשהוא היה בן 4 ואז עלינו ארצה.
אבא שלו עלה לארץ כשהגדול היה בן 12. לכן הגדול לא קורא לו "אבא" אלא בשמו הפרטי.
ויש לי ילדון בן 4 ללא דמות אב. לא בטוחה שהוא מודע שלאחיו יש אבא.

היתרון של משפחה שלי בזה שאין אבא בבית.
ואני כמנטרה חוזרת בהסברים לילדון: "במשפחה שלנו אין אבא". הכל ברור ואין שאלות.

בהצלחה!

yalushki28

New member
היי

יש לי חברה שהיא גרושה + 1 ובגלל שאין לה זוגיות והיא מאוד מאוד חשקה בילד, היא הלכה לבנק הזרע והיא בחודש מתקדם מתרומת זרע

כרגע אני לא כ"כ יודעת איך השיקולים שלה, אבל אני יכולה להפנות אותך אליה ואני בטוחה שהיא תשמח לעזור

למעלה