ילד מנישואים קודמים.

tamar two

New member
ילד מנישואים קודמים.

שלום, אני נשואה 12 שנה לבעלי. אני אוהבת אותו ויש בעיה שמאד מפריעה לי וזה הבן הגדול שלו מהנישואים הקודמים. אני מכירה את הילד מאז שהיינו זוג צעיר והוא היה אז בן 5 הקשר איתו שהיה קטן היה מצויין והתייחסתי אליו כמו לילד שלי. היום יש לנו 2 ילדים משותפים. הוא מתייחס אלי ולאחים שלו בזלזול ואתן דוגמא: היה לאחותו יום הולדת לפני שבוע וכמובן רצינו שיבוא. הוא החליט שדווקא בשבת הזאת הוא נוסע עם חברים ואפילו לא טרח להודיע שלא יבוא למרות שכולנו חיכינו לו. גם ממני למרות שיש לו פה חדר שאני מנקה ועושה לו כביסות ומבשלת לו הוא מתנהג בחוסר התחשבות וחוסר נימוס. מצד אחד זה לא התפקיד שלי לחנך אותו אבל אני לא רוצה להילדים שלי ילמדו ממנו שמזלזלים בהורים. מה אני צריכה לעשות לדעתך.

הבן של בעלך מסיבות כל שהן שינה את התנהגותו

וצריך לקרוא אותו לסדר, אין זה ראוי שיחיה בבית שמכבד אותו ועושה למענו כאשר הוא לא וזה אמור לגבי כל ילד שלך או מנישואים קודמים. אומנם אינך אימו אבל בביתך את יכולה כן לבקש ממנו שינהג במנהגי הבית ויכבד אותם כפי שכולכם עושים. כדי שזה לא יראה כנזיפה אני מציעה לך להתעניין בשלומו, לשאול אם קרה משהו לאחרונה, לאמר שאת מצטערת שאינו יכול לאחרונה להצטרף אליכם לארועים וידוע לך שגם אחיו מאוכזבים וכו.. אחרי שיחה כזו את יכולה לבקש שיגיע ויש סיכוי שישתף פעולה.

tamar two

New member
תודה על התשובה המהירה

אני אנסה את מה שהצעת לי ומקווה שיעזור ושוב תודה על היחס הרציני והמקצועי.

למעלה