ילד מרביץ

מיכל1 67

New member
ילד מרביץ

רציתי להתייעץ : ביתי הקטנה - בת שנתיים- החלה להרביץ בבית ובגן אין לה אחים קטנים שמהם היא לומדת לעשות את זה האינטראקציה היחידה שלה עם ילדים בני גילה זה בגן - מתי זה סביר ומתי זה כבר דורש סוג של טיפול - גידלתי שני בנים ואף פעם לא התלוננו בגן שהם מרביצים כך שאני לא יודעת איך "לאכול" דבר כזה. אשמח לתגובות

mirya

New member
"הרבצות" הן סוג של מגע. בקשי מהגננת תצפית:

איסוף מידע מפורט ייתן את הבסיס לדעת, מתי, אחרי ולפני מה,איך היא נראית בזמן המכה-האם המבע כועס או רגיל, איך אחרי, איך היא מגיבה לתגובה החינוכית של הגננת-ומהי התגובה. האם יש ילדים מסוימים או סיטואציות מסוימות, וכולי. בלי מידע מפורט לא כדאי להתחיל לחשוב על פתרון, כי זה עלול להיות פספוס.

מיכל1 67

New member
"הרבצות" המשך.....

תודה על תגובתך אז ככה אתמול החליטה הבת החביבה שלי להרביץ לאבא שלה ולי סתם ככה המבט היה קונדסי עם חיוך שובב לא עזרו הבקשות להפסיק היא המשיכה היום סיפרה לי הגננת ששלוש פעמים נשלחה לעונש ובנוסף לכל גם הפריעה בסידור הצעצועים לילדים אחרים המצב מחריף אין לי מושג מה עובר עליה......... האם נהוג להעניש ילדה בת שנתיים ????? ואם כן איזה עונש בגיל כזה הם מבינים ??? ושוב תודה על ההתייחסות

mirya

New member
זה מחזק את ההשערה שלי..הכי פשוט לתת לה את מה

שהיא מבקשת-מגע, טוב, והרבה. להשתולל, לשחק, לעשות ולעסות.. בלי לחכות שהיא תצטרך לבקש את זה ככה. מצד שני, לא להסכים להתנהגות לא מקובלת עליכם. בלי עונשים, בלי דיבורים ובלי "קידוחים"... פשוט לקחת את הידיים שלה שהרביצו, ולהראות להן אילו דברים טובים אפשר לעשות עם אצבעות. בנייה, קיפול, לישה, ליטוף, ועוד ועוד. ולא לקבל את זה. בלי "בקשות" להפסיק. להורות לה להפסיק עכשיו, ומיד להעביר את תשומת ליבה לעשייה אחרת, חיובית.

מצרפת קישור למגוון מאמרים

שלנו חלקם עוזרים
כאן

למעלה