ילד סנדביץ'

ילד סנדביץ' ../images/Emo21.gif

אז אחרי שדיברנו אתמול על אחים בכורים
,הגיע הזמן לדבר על אלה שבאמצע- ילדי הסנדביץ'.
מה מאפיין לדעתכם ילדי סנדביץ'
ילד סנדביץ' הוא די תקוע באמצע- בין אח/ות קטנ/ה לבין אח/ות גדול/ה- איך לדעתכם/מנסיונכם זה משפיע על הקשר בין אחים כשיש אח קטן וגדול

הסנדביץ "מקשר" בין הבכור והצעיר

לעיתים ההפרש בגילאים בינו לבין הבכור קטן ובינו לבין הצעיר הפרש גדול או להיפך ואז הוא קרוב יותר לאחד מהשניים. אחי הסנדביץ קרוב יותר לאחותי הקטנה למרות שההפרש בניהם גדול יותר מההפרש ביני לבינו.

דוגמה של אמא שלי והאחים שלה.

דוד שלי הוא הסנדוויץ' בין שתי אחיות אז קודם כל למרות שהוא סנדוויץ' הוא בן יחיד וזה קצת מוסיף למעמד חחחחחחחח... כשהם היו קטנים היחסים בין אמא שלי ודוד שלי היו יותר קרובים כי שניהם פחדו מדודה שלי שהיתה הגדולה חחחחחחחחח... (מצחיק לחשוב על זה כי היחסים בין שלושתם מצויינים היום. הם אחים נורא טובים. באמת!)

אני סנדוויץ'

והכי כיף לי, כי היה לי ממי ללמוד ויש לי את מי ללמד! לדעתי זה משפיע יש משהו באמצע שמאזן את הדברים, בין האחריות של הבכורה והפינוק של הזקונים. אני מאוד נהנית להיות באמצע. לדעתי זה החלק הכי טוב בשרשרת האחים כי אתה מרגיש את שני הצדדים ויודע איך זה להסתכל על מישהו ועובר דברים שאתה עוד מעט תעבור ואז לראות מישהו אחר עובר אותם ...

אני סנדביץ'

ואני לא חושבת שזה משפיע דווקא על הקשר בין האחים, זה יותר משפיע על הקשר עם ההורים. לגבי אני יודעת שאני יותר קרובה לאחותי ואני מניחה שזה בגלל ששתינו בנות.

למעלה