ילד עם פיגור בין גבולי לקל

רוזט

New member
ילד עם פיגור בין גבולי לקל

אני אם לילד שמוגדר עם פיגור קל , מאוד קשה לי איתו, כי הוא מנסה להשתלט עלי ועל אחיו, לפעמים ולרוב הוא מתנהג כמו ילד רגיל לכל דבר ולפעמים לא חושב בכלל ומתנהג לא יפה,לכן החלטתי לשלוח אותו למסגרת חוץ ביתית, ברווחה נתנו לי שתי אפשרויות וכשבקרתי במקומות שנתנו לי הזדעזעתי הילדים שהיו שם הם עם פיגור בנוני עד קשה לכן סרבתי כמובן להכניס אותו למסגרות שנתנו לי היום הילד בבית ואני לא יודעת מה אעשה איתו שנה הבאה,בני שהיום הוא בן 15 וחצי לומד בחטיבה בבית ספר רגיל בכיתת לקויי למידה, הבעייה היא שהוא לא משתלב מבחינה חברתית וזו עיקר בעייה וזאת בעייה רצינית כי גם בשכונה אין לו חברים והוא כל הזמן לבד.השאלה שלי היא האם מישהו מיכם מכיר מסגרת חוץ ביתית לילדים עם פיגור קל?

עמיקםרז

New member
אני ממתין לתשובות בעניינך

שלום רוזט, העברתי את שאלתך לאנשי המקצוע באקים. אני מקווה לחזור אלייך בהקדם עם תשובות. ב ב ר כ ה , עמיקם

רוזט

New member
תודה לרז

בוקר טוב, אני מאוד מודה לך על ההקשבה והרצון לעזור, סוף סוף מצאתי מישהו שיקשיב לי וינסה לעזור, לומר לך דבר חשוב: בעירית אשקלון בכלל לא איכפת להם העיקר לשלוח ילד ולא משנה אם המסגרת קשה עליו, אני מאוד מקווה שתהייה לךתשובה חיובית וימצא מקום מתאים לילדי בברכה רוזט

עמיקםרז

New member
תשובה

רוזט שלום, ראש המחלקה הסוציאלית באקים, כרמל, ביקשה ממני להפנות אותך אליה ישירות כדי שהיא תנסה לעזור לך. מספר הטלפון הישיר למשרדה הוא 03-7662217. מאחר שהיא מרבה לנסוע ברחבי הארץ, יתכן שלא תמצאי אותה במשרד. המתיני בסבלנות עד שתקבלי את התא הקולי שלה, הציגי עצמך כמי שהופנתה אליה ע"י עמיקם מהפורום והשאירי מספר טלפון כדי שהיא תוכל לחזור אלייך. אם את נתקלת בקושי ביצירת קשר איתה, אנא חזרי אליי בפורום, או במסר אישי, או אל הכתובת הפרטית שלי: [email protected] ב ה צ ל ח ה, עמיקם

למעלה