ילד עם ADD

1ענתות

New member
ילד עם ADD

בני בן 7.5 ואובחן כבעל הפרעת קשב וריכוז. הוא לא מקבל טיפול תרופתי לכך. מהם הטיפולים המשלימים שיכולים לעזור, ולמי ניתן לפנות בנושא? אני יודעת על כמוסות של אומגה3 שלעיתים עוזרות, אבל לא כל כך יודעת ממי ניתן לרכוש אותן (הבנתי שחשוב לקנות ממקום אמין). האם פניה לשירותים של הרפואה המשלימה בקופת חולים (אנחנו שייכים לכללית) יש בה טעם או שסתם חבל על הזמן?

אני קונה את האומגה שלי מארצות הברית

מחברת קרלסון. הקישור שנתנו לך מצויין והבחור שם עונה על כל שאלה מומלץ לתסף בנוסף לאומגה בויטמין E ניתן לקנות את של שלוס יש עליו המון המלצות בפורום השכן, אני אישית לא משתמשת גם אותו אני קונה בחו"ל. בהצלחה

בבית מרקחת של קופ"ח כללית

מוכרים את אומגה 3 של אלספה בהנחה משמעותית לחברי כללית מושלם.

razgalili

New member
אלספה מוצר בעייתי

קיבל הרבה תגובות שליליות אצלנו בפורום

בכללית לא מוכרים אלספה מיני

שהוא הבעייתי מבחינת צבעי מאכל, טעם, ריח וסוכר. האם גם טבליות האלספה הרגילות הן "בעיתיות"?

razgalili

New member
הכי חשוב

לסלק מהדיאטה של הילד את כל צבעי המאכל, חומרי שימור וחומרי טעם וריח. זו ההתערבות הכי חשובה.

1ענתות

New member
איך עושים את זה?

הרי העולם סביבנו מלא בדברים עם צבעי מאכל. מספיק שהוא רוצה ארטיק בבריכה וכבר יש לנו בעיה. ואני שואלת כדי לקבל מידע ברמה הפרקטית איך אתם מצליחים לעשות את זה. ראיתי שיש דברים שכתוב עליהם שהם מכילים חומרי טעם וריח טבעיים, זה טוב יותר, או שגם מזה צריך להימנע?

היי עם הרבה סבלנות

משתדלים להוריד את כל מה שיכולים. בבית אפשר לקנות כמה שיותר בריא. ממליצה לקרא את הספר להוציא את הקוץ יעזור לך מאד להחליט. אם מידי פעם הוא מקבל ארטיק קרח אשפר לחיות אם זה. אצלנו אנחנו תכוונים לעשות ארטיקים ממיצים של פירות וגזר.

1ענתות

New member
את יכולה לתת לי פרטים על הספר

מי כתב אותו וכו'. סתם ככה בחיפוש אני לא מצליחה למצוא אותו.

סליחה על האיחור

לספר קוראים: כדי לרפא את הפצע צריך קודם כל לסלק את הקוץ, המדריך השלם לתוספי מזון ומחלות. של ד"ר ח.ש. סדובסקי הוצאת שדה. מצרפת קישור.

razgalili

New member
זה בטח לא קל

אבל כשזה עובד זה מאד שווה את זה. נסו לעשות נסיון של שבוע או שבועיים ותראו אם אתם רואים שנוי. בזמן הזה תצטרכו להכין את כל האוכל בשביל הילד ולהביא לכל מקום דברים מוכנים מהבית, אבל אם זה לתקופה מוגבלת זה לא כזה נורא.

למעלה