ילד עצבני

mother1

New member
ילד עצבני

שלום פורום , אני אם גרושה לילד בן 5 . הבעיה היא שהילד עצבני מאד ומתעצבן בתדירות גבוהה מאד . יש לי חבר שיש לו בו ואנו עוברים לגור יחד . הילדים נפגשים פעם בשבועיים בסופשבוע ורבים כל שניה . אופ ! הצילו ! מה לעשות .

איליין

New member
ילדים שלנו וילדים שלהם...

בוקר טוב, בתור אמא גרושה + 2 שגרה כבר כמעט שנתיים עם החבר זה לא קל!! אני לא יודעת מה התדירות שהבן שלך רואה את אבא שלו או כמה זמן אתם גרושים אבל קחי בחשבון שזה מאוד מבלבל ומלחיץ . אולי כדאי שתפני לקבל יועץ מקצועי לגבי הבן שלך לא רק כדי להקל עלייך אלא אליו אולי הוא ממש סובל ממשהו ולא יכול הגיד לך כי הוא מפחד לאבד גם אותך? למרות שאת יודעת שזה לא יקרה!! תראי לחבר שלי יש 2 בנות ולי יש בת ובן הבנות שלו הן בנות 11 ו 7 והבת שלי בת 7 והבן בן 4 אז שתי הבנות בנות ה7 מסתדרות עד שהן רבות וכו´ אבל הקשר בינהם ממש טוב אבל הוא נבנה עם הזמן לא תוך יום ובטח לא יומיים עם הגדולה יש יותר בעיות ...גיל ההתבגרות וכו´....אבל חייבים להסתדר איכשהו אז התיעצתי עם כל מיני גורמים ואני מזכירה לעצמי שאני הבוגרת ולא היא.... בקיצור זה לא קל וזה רק ילך ויחמיר אז אל תזניחי - תפני ליעוץ בכל מקרה יש אור בקצה המנהרה!!! תני לזה זמן@!!! אם את רוצה לדבר עוד את יכולה ליצור איתי קשר אשמח לעודד אותך ולתת לך עוד עיצות.

ophra

New member
ילד לא עצבני סתם

זו הדרך שלו להביע שהוא בסוג של מצוקה קשה לדעת מה בדיוק גורם למצוקה הזו (מתי היו הגירושין? איפה נמצא אבא שלו בחייו? איך הוא מסתדר עם החבר שלך? עם הילדים של החבר שלך? ועוד, ועוד...) ההמלצה היחידה שאני יכולה לתת הוא לפנות לעזרה זו נראית לי נקודת זמן מתאימה לאור השינויים הצפויים במשפחה שלכם כבר כתבתי פה פעם משפט שהפסיכולוג שלי אמר פעם: "אם מתעקשים לחשוד בילד, תחשוד שיש לו כוונות טובות" תמיד!!! וחוץ מזה - שיהיה לך המון כיף ואושר בחיים החדשים (איך מגיעים לזה לעזאזל??......)

ophra

New member
ילד לא עצבני סתם...

זו הדרך שלו להביע שהוא בסוג של מצוקה קשה לדעת מה בדיוק גורם למצוקה הזו (מתי היו הגירושין? איפה נמצא אבא שלו בחייו? איך הוא מסתדר עם החבר שלך? עם הילדים של החבר שלך? ועוד, ועוד...) ההמלצה היחידה שאני יכולה לתת הוא לפנות לעזרה זו נראית לי נקודת זמן מתאימה לאור השינויים הצפויים במשפחה שלכם כבר כתבתי פה פעם משפט שהפסיכולוג שלי אמר פעם: "אם מתעקשים לחשוד בילד, תחשוד שיש לו כוונות טובות" תמיד!!! וחוץ מזה - שיהיה לך המון כיף ואושר בחיים החדשים (איך מגיעים לזה לעזאזל??......)

mother1

New member
המלצות לפסיכולוג\ית לילדים

מנוסה עם קבלות אפשר לשלוח ישירות לפרטי כדי שלא נעשה כאן פרסומות בפורום .

אמא(יש רק)1 ../images/Emo13.gif

אפשר לנסות דבר ראשון בשירות הפסיכולוגי העירוני שבמקום מגורייך , תשאלי פרטים בגן/ביצפר . אני יודעת שבתל אביב הם מקבלים כל דבר בלי שום קשר אם זה משו שקורה בביצפר או לא. וזה ללא תשלום. דבר שני , חשוב לדעת שאם פונים לפסיכולוג כזה , הטיפול הוא לא בילד , אלא שיחות עם ההורה/ים , לפחות בשלב הראשון. הילד (כשלב ראשון) לא אמור להגיע לפגישה עם "פסיכולוג" שלא יחשוב חלילה שהוא מואשם במשהו , או דברים מסוג זה. בכולופן , בהצלחה ומקווה שתדעו לנווט היטב בין הטיפות
בחיים המשותפים של שתי משפחות מחתחברות.

העקשנית

New member
היי אמא´לה-נסי גם בקישור../images/Emo50.gif

הבא, של אתר הורות ומשפחה. יכול להיות שיעזרו לך. ולכולם-יש שם חומרים מעניינים. וגם בקשה להשתתף בתכנית/כתבת טלויזיה על חדהוריים. בהצלחה

העקשנית

New member
אתר הורות ומשפחה../images/Emo92.gif

יכול להיות שיעזרו לך. ולכולם-יש שם חומרים מעניינים. וגם בקשה להשתתף בתכנית/כתבת טלויזיה על חדהוריים. בהצלחה

למעלה