``ילד ערבי שנגזלה ממנו הזכות להיות מחבל`` !!!!!!

daw8000

New member
``ילד ערבי שנגזלה ממנו הזכות להיות מחבל`` !!!!!!

אני לא מאמין שאדם שחונך על תורה יאמר דברים כאלה , ברור שלימודי התורה תרמו לך להעשיר את העברית שלך ,אך כנראה לא יותר. הם לא חדרו מספיק פנימה לנפשך הרעה . אילו אתה או יתר חברי הפורום היתם שומעים מלים כאלו מערבי בטח היתם אומרים שקוראן מלמד אותם להרוג ולרצוח ``הרי כתוב שם על גיהאד ...`` אני לא מגיע למסקנה כזו כשאני אני קורא את המלים המגעילות שלך. אתה רחוק כנראה מלהבין את נפשו של הבן אדם,והרי הבורסה כמו ששמעת היא לרוב פסיכולוגיה יותר מאשר ידע תיאורתי,קשה לי להאמין שאחד כמוך יכול להצליח בבורסה,אתה לא מסוגל לחשוב בצורה אופיקטיבית על ילד שאבד את חייו, אינך מצליח לנטרל את הדעות הפוליטיות שלך כשאתה בא לחות דיעה על ילד ,אז ברור איך אתה מעריך את ההשקעות שלך במיוחד אלו שאתה נמצא בהם בפוזיציה, קשה לך להיות ניטרלי ואופיקטיבי,זה קשה לך אפילו כאשר מדובר בילד בן 14 ,וסביר להניח שזה קשה לך כאשר מדובר בכמה אלפי דולרים במניה זו או אחרת. חבל לך לבזבז את הכסף שיירשת .ובכל זאת תנסה לשנן לעצמך `` אני נלחם בעצמי להיות ניטרלי`` .אולי אז תבין

a-s-inv

New member
היה היתה שיירת לוחמים בשנת 1948

והשיירה הזו בדרך לירושליים פגשה בערבי זקן ממש לא מסוכן והם דנו ביניהם מה לעשות איתו בסופו של דבר החליטו החבר``ה לשחרר אותו כי במילא הוא לא מסוכן הבן תמותה הארור שאולי אתה מזרעו הלשין עליהם אצל כוחות האויב הפועלים בירושליים והנ``ל צרו עליהם וטבחו בכולם ,,,הסיפור אני מאמין מוכר לך אותו אבא ערבי ששם את בנו מול אש החיילים בצוואת הראיס שלא יבכה אחר כך על מותו זהפשוט מצחיק לא עצוב כשאנחנו בכינו את ילדינו וחברינו בפיגועי האחים שלך איפה אתם הייתם? שפשפתם ידיכם בשמן זית בהנאה מול מסכי הטלויזיה? טעית בכתובת אם ציפית למעט רגש מאיתנו לא מרחמים על רוצחים שבאים מאחור כ``נחשים`` וגם אתה בזמנו הוכחת שאתה כזה באת בהיחבא בפורום אחר ונעלמת ככה אתם פחדנים מפחדים לעמוד ולדבר כגברים טיפה משהו לא מוצא בעניכם מרימים בקבוק תבערה יתירה מזאת אל תטעה את כולם שאתה מהכרמל תגיד אני מואדי ניסנס או שיבת ציון ויפו או מהדר הכרמל אל תתבייש תהיה גאה במה שאין לך אין דבר ולסיום הוכחת כמו כל חבריך המתלהמים שאתה פגיע וילדון מה ענין בורסה לנושא זה ומה אתה מנסה בכלל לעשות אחרים לא אשמים שאולי הפסדת קצת כסף ואתה מנסה לא להיות לבד הנח לזה יש מקומות אחרים לדון על זה וממילא אין לך סיבה שוב לבוא נגדי אישית לא רק שלא יצא לך כלום מזה תעשה חשבון פשוט שאולי אף תנזק תחשוב על זה שאם אכתוב בכל הפורומים שאתה ערבי שמלכלך על יהודים איך יסתכלו על זה חלאס גש לענין וזכותך להתוכח ונראה שאתה יודע לעשות את זה רק,,,תלמד גם לספוג דעות אחרות זה חלק מהמשחק

daw8000

New member
אתה משיבת ציון

אני לא אמרתי שאני מהכרמל,אני משפרעם,אבל עובד בכרמל. אף פעם לא תמכתי ברצח ילדים ואנשים חפים מפשע. ומה זאת אומרת שבאתי לפורום והלכתי ? מה איפשר לבקר בפורום פעם אחת ולעזוב?איפשר לתת גט? אתה יודע איך נזכרתי בפורום? פשוט נכנסתי להודעות החדשות,בסוף יש הפנייה לפורום זה,לך תבדוק.כך היה בפעם הקודמת לפני כחודשים -שלוש ,אז היו כותרות וגם והיום.

daw8000

New member
למה טיפש?

אני מכיר את הרחוב,מעליו (מעלה ההר) יש רחוב הנזירות,בקצהו העליון נפגש עם רח` חסן שוכרי ,ומסתיים בצומת ההגנה עם רח` אלנבי. חבל שבחור כמוך ממוצא פרסי ישנא את המזרחיים -הערבים- כך. נכון שירזי? דרך אגב אני רו``ח בן 28, ולומד לקראת סיום תואר שני בסטטיסטיקה,בבגרות ניגשתי ל5 יחידות בעברית, כולל חיבור ותנ``ך. חבל שהסיטואציה בימים בימים אלו הוציאה אותי מהכלים.אבל אם תחזרו ותקראו בעיון את שאמרתי תראו שלא קיללתי אף אחד,אני נוטה לקרוא בין השורות יותר מאשר את השורות עצמן. דרך אגב היום אני לא נסעתי לעבודה ואני בטוח ויודע שהחברי בעבודה יבינו אותי ,הם רובם שכינזים אין בהם כאלה ששונאים את צבע עורם. טוב נחזור לחומר הרציני שאתמול תיכננתי לסיים היום לפני הצהריים . הלכו כמה שעות אבל למדתי משהו. לירמיהו : תחזק את האדם הטוב שבתוכך ,אני מאמין שאתה יכול. ולשירזי : תצליח בבורסה!! שפרעם

a-s-inv

New member
חבל שאתה מדבר שטויות

זה שם חברה ולא שמי ולא משפחתי אמרתי כאן בעבר אני ממוצא סורי (מפחיד הא?)חלבי ותפסיק לחשוב שמנסים להסתיר ממך משהו לא רק אתה כל אחיך הרגש הפגיע שבכם ממש מקומם למה כשהסכין בידכם אתם לא מתרגשים כך? אז אתה מוזמן להמשיך לפתוח אימיילים אבל בשביל זה צריך לפתוח את ה,,,ראש וזה לא לכל אחד יש

paulg

New member
עשה טובה, התעלם מן הטיפש!!

A-S-INV עזוב אותו הוא ברח מן המחלקה הסגורה של טירת הכרמל ושכח לקחת תרופות. מחפשים אחריו!!!!!בגלל זה הוא נהפך לבדיחת הפורום ,בגלל השטויות שלו!!!

ממש רחמים על הילד

אתה צודק היינו צריכים לטפח את הילד, לפטם אותו, ואז לאחר כמה שנים הוא היה יורה בילד שלך בראש. אולי אז תבין על מה אתה מקשקש. ואני לא סוחר בבורסה להזכירך:``מחה תמחה את זכר עמלק``

למעלה