ילד פעיל

ילד פעיל

הבן שלי בן 5 פעיל יתר על המידה ואינו יכול לשבת דקה בשקט אשמח לקבל עיצה לתרופה הומאופטית ביכולה הלאט קצת את הקצה ולהרגיע אותו קצת תודה

אפשר לעזור

תלוי בכל מיני גורמים אישיים, סביבתיים, התפתחותיים, נרכשים ותורשתיים. חייב לומר שמדובר בתהליך מתמשך שדורש תקופת מעקב והמשך ואי אפשר לומר כמה, בטח לא מכאן בקופת חולים יש כידוע ריטלין וזה הכי זול והכי קל, האם ניסיתם?

אלישוע שלום!!!1

אני ממש ממש לא מעוניינת לדחוף לילד ריטלין - הרי הפיתרון הכי קל זה לדחוף לו ריטלין ולי יהיה ראש שקט התכוונתי - תרופה הומאופטית שלא תגרום לילד להיות זומבי

היי איריס

הילד שלי בן 5 מטופל כבר חודש בגלל שהוא לא יכול לשבת ותמיד מפריע במפגשים בגן, וכל ביקור אצל הומאופט עולה 150 שקל והתרופה ההומאופטית עולה 140 שקל, התשלום הוא כל חודש, נכון לעכשיו חלף חודש מאז שהתחלנו וישנו שיפור קל עד כדי לא משמעותי, תיכנסי לפורום הפרעת קשב וריכוז שם טיפלו בילדים בכל מיני שיטות, תתרשמי ותנסי מה שנראה לך, שיהיה בהצלחה לשנינו

j2j2

New member
היי אפרסק אדום

ממה שאתה מתאר - הילד לא מטופל אצל הומיאופת קלאסי וגם לא לוקח תרופה הומיאופתית קלאסית ביקור אצל הומיאופת קלאסי עולה בדרך כלל סביב 400-600 לביקור ראשון ואח"כ 200-300 לכל ביקור בהפרשים של מספר חודשים ורק אם יש צורך ויש שינוי בהתנהגות הילד. תרופה הומיאופתית לוקחים אחת וזה מספיק למספר חודשים ולעיתים למספר שנים תרופה הומיאופתית בבית מרקחת של הומיאופתים עולה סביב 30 ש"ח בלבד ואצלנו למשל נהוג לתת את התרופה בקליניקה ללא תוספת תשלום ! הומיאופתיה עוזרת המון למצבי חוסר מנוחה והיפר וחבל סתם "ללכלך" עם דוגמא שאינה קלאסית אלא שרלטנית ולצערינו לא חסרים שרלטנים בכול תחומי החיים ובעיקר בהומיאופתיה.

למעלה