ילד ראשון

גל308

New member
ילד ראשון

שלום בנות, אני אמא לילד ראשון בן חצי שנה... מיום שילדי נולד לא ישנתי שלוש שעות ברצף... כמו כל תינוק בחורף הילד שלי סובל מצינון לדלקת אוזניים לשיעול.. אין לי אנרגיות יותר, אני עייפה, מרגישה חוסר אונים..לא נותנת לבני לבכות..וכולם אומרים שהוא מפונק בגללי... כל פעם שמתחילה מחלה אצלו אני פשוט נשברת.... חופשת הלידה היתה מזעזעת בעקבות קוליק חריף ביותר...כל הפנטזיה של חופשת הלידה התנפצה...

גל308

New member
../images/Emo51.gif

הוא נמצא אצל מטפלת מדהימה...מה שהוא חוטף לפי הרופא זה ויראלי ואין מה לעשות....

משוש30

New member
מרוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אפשר לנחם אותך על ידי כך שהאביב הגיע והמחלות יתמעטו?? לדעתי אין שום סיבה לתת לתינוקות לבכות אלא אם כן זה צורך. לדוגמא די באותה שעה בערב מתן מתחיל להיות עייף (סביב 19-20 בערב) ושום דבר לא מצליח להרגיע אותו לאורך זמן לא טלטולים ולא הליכה ולא כלום. אז אני נותנת לו לבכות בהיסטריה דקה או שתיים וכשהבכי מתחיל להתמעט נותנת לו מוצץ ואז תוך כמה שניות הוא נרדם (טקס כמעט קבוע). מה את עושה עכשיו? חזרת לעבודה? את מצליחה לתפקד בלי לישון? ניסית לתת לו דייסה או משהו ממלא יותר מחלב בערב כדי שהוא יישן בלילה? בכל מקרה בהצלחה!

גל308

New member
../images/Emo42.gif

קודם כל תודה על העידוד.. יואבי תמיד היה בעייתי עם אוכל..פעם זה היה ממש מלחמה בעקבות הקוליק..היום הוא אוכל בכל ארוחה קורנפלור... חזרתי לעבודה לאחר שלושה וחצי חודשים ..אני עובדת בעבודה תובענית..משרה ניהולית,ולא אני כמעט ולא ישנה מה שמשפיע על חוסר האונים שלי.. דוקא עם ההירדמות בלילה בדרך כלל אין בעיה כי אני מאכילה אותו הוא נרדם..פשוט מתעורר כל כך הרבה פעמים בלילה..

nubi

New member
קודם כל-ברוכה הבאה

זה נושא שלא כל כך שייך לפה, אבל הקורנפלור עשה לשי שלי מאוד רע ורק כשהפסקני היא נרגעה-אז זו נקודה למחשבה. חוץ מזה-איפה בן הזוג שלך?

חמניה1

New member
האם אין בן זוג בסיפור הזה

נשמע כאילו את לוקחת עליך את כל הטיפול בילד.

גל308

New member
../images/Emo60.gif

יש בן זוג והוא מדהים...אבל שיואב בוכה אני פשוט קופצת...

wieci

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה\ מזדהה

איתך בקשר לחופשת לידה ולמחלות. אני חושבת שלפני שיולדים צריך להזהיר אותנו בכל הנוגע למשאבים הנפשיים שילד צריך. את לא יכולה להאריך קצת חופשת לידה? עכשיו מתחיל מזג אויר כזה נהדר.

גל308

New member
תשובה

תודה.. חזרתי לעבודה לפני שלושה חודשים והאמת שטוב לי בעבודה כי אחרי שלושת החודשים שהיו לי הייתי זקוקה לזה...

ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif../images/Emo141.gif

אין לי עצות בשבילך, רק מאחלת שהתקופה הקשה תעבור מהר...
מירב

daldan

New member
../images/Emo24.gif קבלי הרבה חיזוקים

וקודם כל תקשיבי רק לעצמך, תסנני את מה שאחרים אומרים - את אמא שלו ואת יודעת מה הכי טוב לו. לגבי השינה - מי כמוני מבינה אותך, ואין לי עצות לתת רק שזה לא רק אצלך. והפנטזיה של חופשת הלידה? זו רק פנטזיה היא לא קיימת במציאות! מי בכלל קרא לזה חופשה? זו התקופה עם העבודה הכי קשה! אז קבלי הרבה חיזוקים וחיבוקים
הגעת למקום הנכון

גל308

New member
תודה../images/Emo45.gif

תודה דליה.. גם לי יש יואבי מדהים.. תמיד אמרתי שיש איזו אשליה סביב חופשת הלידה ...שרחוקה להיות מהנה..

dorlim

New member
קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ולא נותר לי להצטרף לדברי הבנות - האביב כבר כאן
ועימו חסל סדר המחלות וחופשת לידה - רק עכשיו גיליתי על בשרי שזו פיקציה של גברים, רק גבר יכל להתעלל כך באישה ולקרוא לדבר הזה "חופשה" זה צריך היה להיקרא משכב לידה!!!! מי כמוני מבינה אותך בנושא הזה, ביתי בת שלושה וחצי חודשים (כמעט...) והשבוע חזרתי לעבודה (אגב, גם במשרה ניהולית) וכל התוכניות שלי ל"חופשה" התמוגגו להן מאליהן, הכנתי ים של דברים לעשות ב"שיעמום" של חופשת הלידה וכולם עומדים ומחכים לי... (אולי בילד הבא ?
) תחזיקי מעמד

גל308

New member
.

תאמיני לי אני מבינה...גם לי מחכים האלבומים ועוד דברים שהשארתי ....נראה אולי בילד הבא ..(שנה שנתיים)

אפרת12

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מילא שזו לא חופשה - גם כולם מספרים כשהוא יהיה בן 3 חודשים תתחילי ליהנות ממנו. אני חושבת שבגלל זה הארכתי בחודש

גל308

New member
.

ולי אמרו בגיל שנה...האמת שכבר עכשיו אני מתחילה להנות...פשוט יואבי מפונק באשמתי..

למעלה