ילד רע פרק 1 לצפייה ישירה - הפרק המלא!

ה

הפרק המלא!

Guest

ילד רע פרק 1 לצפייה ישירה, ילד רע פרק 1 להורדה, ילד רע פרק 1 שידור חי, ילד רע פרק 1 שידור ישיר, ילד רע עונה 1 פרק 1 לצפייה ישירה או להורדה, ילד רע עונה 1 פרק 1 שידור חי ישיר – הפרק המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית.

תקציר הסדרה: בהשראת סיפור חייו של הסטנדאפיסט דניאל חן. לפנות בבוקר, שוטרים דופקים בדלת ושולפים מהמיטה את דין, כך קראו לו אז, לעיני אימו המודאגת ואחיו בן השבע. הוא היה בן 13, נראה צעיר מגילו, היה אלוף שחמט, סבל מהפרעת קשב קשה, וחלם להיות ראש ארגון פשע, ממש כמו שילדים אחרים חולמים להיות כוכבי כדורגל. בדרך לחדר החקירות דין חושד שאימו היא זו שהתקשרה למשטרה, דיווחה עליו. הסדרה תלווה את דין ואת חבריו בכלא לאורך תקופת ההתבגרות שלהם. האם יצליחו לחמוק מהגורל המשותף של כל אלו שהיו כלואים שם לפניהם, והפכו לימים היפופוטמים נשמעים כמו מנוע משיכה - עד כדי כך שלא הייתי בטוח בהתחלה אם זו סירה בקרבת מקום או קריאת הפה הרחב של חיה. אתה יכול להבחין בהבדל, כי הצליל נמשך הרבה אחרי שמנוע יתייצב לפעול. ההיפופוטם ממשיך לקרוא, חזק יותר ויותר עד שהיפופוטם אחר מגיב. אתה שומע אותם מסביבך על נהר הזמבזי בדרום זמביה. "אנחנו צריכים להישאר ערניים כאן," אמר המדריך כשחתרנו למים פתוחים. היינו בקאנו מפיברגלס. שכבות עבות של צבע ירוק, מתקלפות כדי לחשוף גוונים בהירים וכהים יותר. עם החרטום המעוגל שלה, הסירה הזכירה לי את הטיול זה עולם קטן שלקחתי שוב ושוב עם סבתי בילדותי. אבל זו לא הייתה נסיעה. זה היה רגע לרכון קדימה ולמשוך דרך המים במשוט כבד. זה היה רגע לסרוק את הנהר מלפנים ומכל עבריו לאיתור היפופוטמים ותנינים. פילים והיפופוטמים נמצאים לעתים קרובות בסמיכות זה לזה ולמבקרים בזמבזי המדריך הגיע אלינו באותו בוקר שעה מוקדם יותר ממה שתכננו לצאת, ואמר שהרוח עולה והוא מודאג. אם רצינו לשוט בקאנו על הזמבזי, זה הזמן ללכת. בחרנו בערוץ מוגן, אבל מהר מאוד הבנו שהמים רדודים מדי ברגע שהתחלנו לחתור. היינו צריכים לצאת למים הפתוחים במקום. הגדות החוליות של הזמבזי מתפוררות, נשחקות עוד קצת בכל יום, כל עונה גשומה, כל שחרור מים מהסכר. הנהר הולך ומתרחב. במקומות, זה מרגיש כמו ים כמו נהר. הרוח התגברה. המים היו אדוות וזה נראה לי כמו עור פיל - אפור ומרופד. וצמרות הגלים התהפכו, לבנים. סתיו ומדריך מתחילים לחתור לתוך הזמבזי הסוער בדרך כלל, זה סוג מזג האוויר שאני אוהב לחתור בו. אני אוהב לדחוף נגד הרוח ולנווט במים סוערים. זה גורם לי להרגיש חזקה ומאתגרת. אבל ככל שהגלים הסתירו את פני המים ואת מה שמתחתיהם, כך התעצבנתי יותר. בלילה הקודם, עשיתי בדיוק מה שאסור לעשות לפני שחתור במים מלאי היפופוטמים. קראתי על מה שיכול להשתבש. לראשי הפשע בישראל, או מצאו מותם בגיל צעיר?​

למעלה