ילד שלישי.

מצב
הנושא נעול.

salpter

New member
ילד שלישי.

ילד שלישי.
אחרי 3ימי איחור וחלומות,הגיע המכשפה בגדול ןנפצה אותי לרסיסים. לא מצאתי בשום מקום הנחיות טיפים ונהלים לגבי ליד שלשי. שאלות: האם המחיר אחיד בכלבתי החולים ? האם בחלק מהתרופות כןמשתתף קופ''ח ? איזה קומבינותניתןלעשות? האם ילד שלישי,איןהנחות לכאלו שבצעו רק הפריה לילד אחד?

העין ה 3

New member
תשובה אחת היא חד משמעית:

ילד שלישי.
אחרי 3ימי איחור וחלומות,הגיע המכשפה בגדול ןנפצה אותי לרסיסים. לא מצאתי בשום מקום הנחיות טיפים ונהלים לגבי ליד שלשי. שאלות: האם המחיר אחיד בכלבתי החולים ? האם בחלק מהתרופות כןמשתתף קופ''ח ? איזה קומבינותניתןלעשות? האם ילד שלישי,איןהנחות לכאלו שבצעו רק הפריה לילד אחד?
תשובה אחת היא חד משמעית:
אין הנחות לכאלו שבצעו רק הפריה לילד אחד. כל שאר השאלות תלויות בראש וראשונה בשאלה לאיזה קופת חולים את שייכת. אחרי שתעני על זה, תקבלי תשובות יותר מדויקות. הקופה הכי לארג'ית בילד שלישי היא מכבי, והכי קמצנית היא הכללית.

אני יודעת רק לגבי מכבי

ילד שלישי.
אני יודעת רק לגבי מכבי
שהביטוח המשלים שלה משתתף במימון 7 טיפולים לכל ילד, מילד שלישי, ללא הגבלת מספר הילדים.

ולמי שיש משלים זהב נותנים עוד טיפול

אני יודעת רק לגבי מכבי
שהביטוח המשלים שלה משתתף במימון 7 טיפולים לכל ילד, מילד שלישי, ללא הגבלת מספר הילדים.
ולמי שיש משלים זהב נותנים עוד טיפול
ז"א שמונה טיפולים מילד שלישי ואילך !!!

hillawr

New member
ילד שלישי

ילד שלישי.
ילד שלישי
אם את מעוניינת בפרטים לגבי הכללית, בשמחה. הילה

מצב
הנושא נעול.
למעלה